Cânım öncelikle sakin ol bebeğin de kesinlikle alerjik astım var bi çocuk immünolojiye git ayni şikayetleri yaşıyoruz benim 13aylik oğlum da 6. Ayindan beri 4kez bronşit oldu iki kez zatüreye çevirdi yani burnunu gün içerisinde 4-5kez açıyorum köpüklü sümük çıkıyor ve sabah akşam yaza kadar hava kullanacağız ve aşırı terliyor buz gibi terliyor. Biz ppd testi yaptırdık verem savaş da tüberküloz mikrobu mu aldi da sürekli hasta oluyor diye elhamdülillâh verem değilmiş. Sonra ter testi yaptirdik terindeki tuz miktarina bakıldı kistik fibrozis mi diye elhamdülillâh oda normal çıktı. Yani çocukluk astımı İnşaAllâh atlatirlar. Kıyafetlerini arap sabunu ile yikiyoruz evi sirke ile siliyoruz yaninda asla süpürge calistirmiyorum , halı uzerine carsaf seriyorum, sabah sirkeliyorum her gün yerleri siliyorum, 20gunde perdeleri yıkıyorum. Çamaşırları iceriye asmiyorum odanin isisi 22-23derece nem 60yani bizim ev de aşırı nem var 80-90a çıkıyordu odaya nem alıcı aldık şimdi 60a düştü sabah resmen camlardan su akıyordu şimdi çok faydasini gördük.