0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (2,899 puan) tarafından
Dikkatsizlik yüzünden bide son. Sorularda yanlış yapacagimdan çıkmış. Sorulardan yapıyorum puan 66 68 de kalıyorum

9 Cevaplar

0 oy
(1,332 puan) tarafından
Çıkmış sorulara baksaydin cnm birdaha girersen çıkmış sorulara bak öyle gir
tarafından
Sizehliyet kursuna yazilmadan oncemi sağlık raporu aldınız sonramı.
(2,899 puan) tarafından
Kursa yazilmadan önce canim
tarafından
Tm canım bende yazilcam  hastane hemen evimin yanında kursa gidip yazilnadan saglik raporunu alım dedim.kurs eve baya uzak
tarafından
Birde saglik raporu için foto istedilermi
(2,899 puan) tarafından
Evet cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
yeteri kadar dikkatini vermıyosundur canım cıkmıs sorulara calıs levhalar calıs yanı ustunde dur biraz 
(2,899 puan) tarafından
Tmm çok sağol canım
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Ben telefonuma bir kaç uygulama yükledim çıkmış sorular uygulamaları onları çözdüm birde internetten deneme tarzı bir kaç tane çıktı çıkarıp çözdüm , levhalara,azami asgari hız sınırlarına  ve manevralara( hemlik- renteg)  çalış onlar çıkıyor 

Ben 90 puan  almıştım 
(2,899 puan) tarafından
Tmm canim çok sağol
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Canım çıkmış soruları sürekli çöz kalmazsın bide heyecan yapma sınav zor değil heyecandan unutuyorsun bence
(2,899 puan) tarafından
Tmn canim ☺️ çok sağol
0 oy
(66 puan) tarafından
Sinav icin uygulamalar var sorulari deneme olarak cozebiliyosun surekli coz aynisini coze coze kapiyosun zaten olayi bide sorularda havuzdan cikma cok farkli bisey olmuyor ben böyle çalıştım 87 aldim sadece soru cozerek ilk basta bende biseh bilmiyodum uygulamada ozetle.anlatiholar konuyu bide konuyu anlayacak kadar bakip birakmistm
(2,899 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol
0 oy
(775 puan) tarafından
Ben çıkmış sorulara çalışmıştım ve 84 puan ile geçmiştim darısı başınıza 
(2,899 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Uygulama indirin . Sürekli sınav modunda sorular çözün. Ben 76 ile geçtim. Çıkmış sorulari doğru yaptım diğerlerini yanlış yaptım. Pazar günü girdim sınava. Bilgisayar ekranında değil de kağıtta olsaydı daha çok dogrum çıkardı eminim ama olsun . Yanlış yaptığınız soruların konularını tekrar gözden geçirin . Heyecan yapmayın insaAllah gecersiniz
(2,899 puan) tarafından
Tmm canim çok sağol inşallah ☺️
0 oy
tarafından
Google de önceki sınavlar var ben hep onları yaptım çözerek öğrendim sınavdan 80 mi doksan mi ne almıştım direksiyona geçince de pür dikkat ol hı bişey getirme aklına o ana odaklan sadece araba kullandığı hisset geçerdi korkma gerçi ben 2016da aldım ben böyle geçmiştim değiştirse bilemem 
(2,899 puan) tarafından
İlk girişim olacak cnm ikisinede
tarafından
Ben yaziliyo ilkte geçtim canım o geçmiş sınavların çok faydası oldu ama hep ordan çalıştım direksiyonda 2 kez kaldım ama :)
(2,899 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Derslere gitmediysen youtube den hocalar var onlari dinle hic birsey bilmeden cozunce olmuyor 
(2,899 puan) tarafından
Gitmedim

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 367 göst.
0 oy
7 cevap 237 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy