0 oy
231 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (19 puan) tarafından
Merhaba, çocuğunuzu reklam ajansına götüren varsa aramızda bu tecrübesini paylaşmak isterse memnun olurum  

2 Cevaplar

0 oy
(11,520 puan) tarafından
Kardeşimi yazdirmistim 3 yaşındayken resim ve video istediler attım 3 4 proje için çağırdılar ama annem izin vermediği için götürmedim. İlk kayıt için bir miktar para istediler o zaman 250 300 TL gibi biseydi goturseydim şuan çok başka yerlerde olabilirdi :D çok akıllı çok bıcır bıcır konuşan çok güzel bir kız şuan 6 yaşında 
(11,520 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum İstanbul dayim ben Esenyurt tarafında bir yerdeydi ama ismini bilmiyorum unuttum
(19 puan) tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Ajans para istmz ki esinz ise girrkn önden para istiyor lar mi ? Bnce şükür edin
(11,520 puan) tarafından
Kuzenim ayni ajansta kayıtlı bir kaç yere çekime de gitti ufak rollerde oynadı her işi aynı mantıkta düşünmemek gerek
(19 puan) tarafından
Evet, ortalık sahte ajanslar ile dolu diye genelleme yapmamak lazım ben İstanbula epey uzağım zaten süreci merak etmiştim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yanlış anlama ama etraf çok kötü bence çocuğunu böyle birşeye alet etme bu kendi düşüncem aynı dusuncede olmayabilirz ama yinede söylemek istiyorum 
(19 puan) tarafından
Yok olurmu, saygı duyuyorum herkes aynı düşüncede olamaz ben merak ettim nasıl bir süreç ve çok haklısınız ortalık sahtekar dolu
tarafından
Hem sahtekar dolu ve pedofili cok
Sapık çok
(19 puan) tarafından
Allah korusun, dedim ya ben süreci merak ettim zaten yaşadığım ilde yok ajanslar falan İstanbul desen uzak  ama bebek bezi reklamlarında çok tatlı bebekler merak ediyorum mesela çekimler ne kadar sürer nasıl olur öyle yani
tarafından
Anladım kuzum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
11 Ağustos 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Jld (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 343 göst.
+1 oy
15 cevap 336 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde SesSiz-Rune (9,661 puan) tarafından soruldu
+2 oy