Sitede sürekli çıkan videolu reklamlardan nasıl kurtulurum?

+1 oy
195 göst.
önce Diğer kategorisinde (459 puan) tarafından

Gerçekten ne içeriğe bakabiliyorum ne baska yere tiklayabiliyoruz hadi aşağıda ortada reklam anlarım da yukarıda direkt videolu reklam cikmasi ne alaka hepimiz de zar zor cocuk uyutup giriyoruz yani cok mu zordu sessiz baska bir yere reklam koymak lutfen buna bir care bulabilir mi admın ya da moderatorler

5 Cevaplar

+1 oy
önce (484 puan) tarafından

Bendede var aynı sorun  şarkı açıkken birden sesi kesiliyor artık çok sinir bozucu olmaya başladı

-Reklam-
+1 oy
önce (577 puan) tarafından

Saçma sapan reklamlar yüzünden buraya pek girmiyorum artık, iki satır yazı okuyacağız bir sürü reklam ekranı kapatıyor 

önce (1,386 puan) tarafından

https://youtube.com/shorts/waE4pChabe0?si=0-I3qspBGShhIhbs

Bunu yap daha reklam çıkmaz çoğu kişi yaptı burda 

önce (577 puan) tarafından

İphone da yapamadım ben bunu

önce (4,661 puan) tarafından

Aynen 

önce (6,169 puan) tarafından
+1

@ozge55 ay Allah razı olsun yaptım bende gitti şuan reklamlar 

+1 oy
önce (3,127 puan) tarafından

Gerçekten bende öyle. Bir şey okuyacağım hemen reklam. Giresim bile gelmiyor bundsn dolayı 

+1 oy
önce (2,649 puan) tarafından

sag ustte vio benimde gicik edio bildirimleri horemiom falan

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Dns ayarını değiştir reklam izlemekten kurtu

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Sitedeki videolu reklamları nasıl engelleyebilirim?
Tarayıcınızın ayarlarından veya reklam engelleyici eklentiler kullanarak videolu reklamları durdurabilirsiniz. Mobil cihazlarda tarayıcı ayarlarından pop-up ve video oynatıcıları kısıtlayarak veya içerik engelleyici uygulamalar yükleyerek bu reklamların otomatik olarak başlamasını engelleyebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Mobil sitede çıkan sesli reklamlar nasıl kapatılır?
Mobil tarayıcıların çoğunda bulunan siteler arası veri takibini ve otomatik oynatmayı kapatma seçeneğini kullanarak sesli reklamları sessize alabilirsiniz. Ayrıca tarayıcı ayarlarında yer alan site ayarları kısmından belirli siteler için medya oynatma izinlerini devre dışı bırakmak kesin bir çözüm sağlayacaktır.
İnternette gezinirken çıkan videolu reklamlar neden olur?
Videolu reklamlar, web sitelerinin gelir elde etmesi için kullandığı yüksek maliyetli reklam modelleridir. Bu reklamlar genellikle sitelerin yerleşim düzenine entegre edilmiş reklam ağları üzerinden otomatik olarak tetiklenir ve kullanıcı deneyimini doğrudan etkileyerek ekranın üst veya orta kısımlarında görüntülenir.
Sayfa içeriğini kapatan reklamlar için ne yapmalı?
Sayfa içeriğini kapatan veya kaydıran reklamlar için öncelikle tarayıcı önbelleğini temizlemeyi deneyin. Eğer sorun devam ediyorsa, tarayıcınızın 'Masaüstü Sitesi İste' özelliğini aktif ederek reklamların mobil boyutlandırmasını geçici olarak devre dışı bırakabilir ve içeriğe daha rahat erişebilirsiniz.
Reklamlar internet deneyimimi neden bu kadar etkiliyor?
Reklamlar, özellikle otomatik başlayan videolarla veri tüketimini artırıp sayfa yükleme hızını düşürerek deneyimi olumsuz etkiler. Bu durum, sitelerin reklam yoğunluğunu artırması ve kullanıcı dostu yerleşim kurallarına uymaması nedeniyle yaşanmakta olup, içerik takibini zorlaştıran önemli bir engeldir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+5 oy
21 cevap 1,557 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde indigo (10,366 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 261 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Lavanta... (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 973 göst.
0 oy
4 cevap 231 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (348 puan) tarafından soruldu