0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (1,183 puan) tarafından
Şimdi benim ilk digumumda kilom vardı. Yüksek kiloda hamile kaldım ve hamilelikte de aldım kilo oğlumda 4 200 gr di 41 haftaya kadar bekledik ne açılma ne sancı vardı. Doktorum da hem bebek iri hem haftan geçti yatış yapalım dedi savak 10 da yatış yapıldı 18 e kadar hafif hafif suni sancı verildi çünkü oğlumun kilosunu 1 doktor 3800 ölçtü biri 4000 biri 4500 ölçtü. Öyle olunca riske gitmeyelim hem senin kilon var hem bebek iri bebek doğum zor olur seni sezeryana alalım dediler. Biliyorsunuz zaten devlet hemen sezeryana almaz. Ama hala pişmanım keşke sonuna kadar gidip eğer sorun olursa sezeryan isteseydim diye. O hafif suni sancı da bile 4 cm açıklığım olmuştu. Şimdi ben hamile değilim şuanda gebelik düşünmüyorum çünkü 2. Doğumda normal doğum olması için aradan 4 5 yıl gecmesi gerekiyor denildi. Oğlum şuan 2 yaşında ve ben ikinci bebeğimi normal doğurmak istiyorum o duyguyu da yasamak istiyorum. Yani sezeryandan sonra normal doğuran oldu mu 

6 Cevaplar

0 oy
(18,207 puan) tarafından

Bence doktor ile görüş detaylı bilgi al 

(1,183 puan) tarafından
1 tane özel.klinigi olan ssvd doktoru ile görüştüm ama hamile kalın öyle konusalim dedi :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arkadaşım doğurdu. Ebe Şenay yazıcı yazın instegram a bakın.  Her şehre de gidiyor. 2 sezeryan sonrası normal doğurdu
(1,183 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim gönlüne göre olsun
0 oy
(23,449 puan) tarafından
Bunu doktorla görüşmelisin senin ve bebeğin sağlığı için uygunsa tabiki normal doğum yapabilirsin ama ilki neden sezaryan oldu diye dert etme kendine öyle olması gerekmiş olmuş bebeğin sağlıklı doğumunun gerçekleşmiş olması önemli gerisi hikaye 
(1,183 puan) tarafından
Tabiki öyle en önemlisi çocuğumun sağlığı ama göbeğimi görünce moralim bozuluyor
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Niye bu kadar dogumun turunu kafaya takiyorsunki ne yani simdi sezeryan oldun diye anne sayilmiyormusun
(1,183 puan) tarafından
O zihniyette bir insan değilim ama göbeğim kaldığı için moralim bozuluyor. Ne kadar zayiflarsam zayıflayayim o karın dümdüz olmuyor
(8,239 puan) tarafından
Konunun anne sayılması ile ilgisi ne ? O muhteşem ana tanıklık etmek istemesi çok mu abes bir durum?
(4,640 puan) tarafından
Spor yap gider bende sezaryenliyim tabiki eskisi gibi değil ama öyle kocaman göbek de yok
0 oy
(4,640 puan) tarafından
Özelde oluyor bi tanıdık yaptı öyle hatta sadece 2 yaş var aralarinda
(1,183 puan) tarafından
Bende özel bir klinikle konuştum ama hamile kal gel öyle konusalim dedi
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Ben 4 cm le alın beni sezaryene diye bağırıyodum sancıdan, hiç kolay değil normal doğum hemde hiç
(1,183 puan) tarafından
Ama yaşamak isterdim onunda ona gire güzelliği var

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 280 göst.
0 oy
8 cevap 252 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elif2021 (1,667 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,807 soru

24,077,485 cevap

331,015 kullanıcı