0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (1,724 puan) tarafından
Hayırlı geceler hanımlar 43 yaşındayım 19 Aylık kızım var ondan önce bir kaybım var kızımdan sonra tekrar kaybım oldu kızımın kardeşsiz olduğuna çok üzülüyorum ne biliyim bişey olsa biz öldükten sonra yalnız kalacakmış gibi geliyor kaç gündür aklımda bu konu eşimle paylaşamıyorum o da çok üzülüyor biliyorum da Rabbim var hiç kimse yalnız değil ama elimde değil bu düşünceden kurtulamıyorum napayım akıl verin bana belki size saçma gelmiş olabilir ama aklımdan hiç çıkmıyora

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eğer tek çocuk olmasını istemiyorsan hemen kardeş yapmalisin yas geçmeden. Bende tek çocuğum keşke kardeşim veya ablam olsaydı diyorum. Çok zor bir durum.
(1,724 puan) tarafından
Sağlık problemlerim var çok mu zor tek olmak çok üzüldüm hamile kalma dedi doktorum kızımdan sonra ki bebeğim sürpriz olmuştu  çok sevinmiştim fakat kaybettik
-Reklam-
+1 oy
(441 puan) tarafından
Canım neden gec dusundunuz cocugu tedavı vs mı gordun? Soruna gelıcek olursak bende tek cocugum eşimde tek cocuk evet zor, cocuklugumda cok uzulurdum herkesın abısı ablası vardı, mesela bırıyle dalaşırdım ablası gelırdı, oyun oynardık herkesın kardesı olurdu ben hep kendımı yalnız hıssettım ama buyudukce cok da onemlı bırsey degılmıs dıyorsun 
+1 oy
tarafından
Yorumları okudum da bence hiç riske girme canım senin varlığın daha önemli 
+1 oy
(2,568 puan) tarafından
Canım sağlık problemin varsa bu düşünceyi lütfen kafandan at çıkart. Rabbişmin bildiği vardır. Rabbim evladınızı size bağışlasın uzun sağlıklı yıllsrı olsun. Ondan iyi kim bilebilir. O yüzden kafana takarak büyütme. Veren Allah kuzum bizim elimizden hiç bir şey gelmez ki. Sadece hayırlısı neyse o daha iyi bilir.
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Cnm.doktorunla görüş hemen düşünün nasipse.olur insallah 
(1,724 puan) tarafından
Canım Dr hamile kalma dedi çok zor Bi süreç atlattık çok şükür evladıma kavuştuk fakat kendimi suçluyorum kardeşsiz kalacak
0 oy
tarafından
Tekrar deneme sansiniz yok mu saçma bir duuruk değil bence 
(1,724 puan) tarafından
Saplık sorunlarım var
tarafından
Anlamadım
(1,724 puan) tarafından
Sağlık sorunlarım var
tarafından
Tedavisi yokmu canim doktorlar ne diyor
(1,724 puan) tarafından
Canım ortapedik engelliyim çok zor bir süreçten geçtim hep yattım diyebilirim ağrılarım çok oldu halende var haplarla ayakta duruyorum
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Bir arkadaşımin tek çocuğu var  o daasla ikinciyi düşünmüyor. Belki de birbirleribi sevmeyecekler diyor sırf ihtimal için bı daha aynı çileyi çekemem diyor. Bilemiyorum yani. O çok zor büyüttü kendince haklı
(1,724 puan) tarafından
Sağlık sorunlarım var Dr hamile kalma dedi ama ben çok üzülüyorum
0 oy
tarafından
Benim annemle yasitsin simdiye kadar olmuyomuydu yoksa senmi gec evlendin
(1,724 puan) tarafından
Geç evlendim burayıda hamileliğim takip edeyim diye buldum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 235 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cicekanne (1,184 puan) tarafından soruldu

Kategoriler