0 oy
150 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (497 puan) tarafından
Kızlar park beşik mi mobilyamı hangisini aldınız memnunmusunuz. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Park beşik boyutunda mobilya olanlar var bence ondan al Park beşik daha kullanışlı mobilya daha gösterişli benim dediğim tarzda bişey bulursan ikisi de olur 
(497 puan) tarafından
Araştırıyorum bakalim geziyorum birkaç gündür modellere bakıyorum netten bakıyorum. Bir karar veremedim:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben Park beşik aldım canım çevremde çok kişi Park beşik 

image

önerdi 
(497 puan) tarafından
Sanırım bende bundan alacağım
tarafından
Bencede kullanışlı ve işin bittikten sonra katliyorsun yer bile kaplamiyor
0 oy
(1,100 puan) tarafından
Prego Park Beşik aldım henüz kullanmadık fakat gelince kurulumunu yaptık çok beğendim naylon çadır gibi değil. 
0 oy
tarafından
8 tane farklı model besik  aldim hepside oneriyle ama hic birinde uyutaaamaaadim sonuc yanimda yatıyor  
(2,831 puan) tarafından
Hahaha benim ki de yanımda yatıyor beşiğe koyunca kabus görüyor uykusunda kalkıyor ya vallahi 3 kişi bir yatakta sabaha kadar tutuluyoruz
(497 puan) tarafından
Ahahaha bende secerken sonum böyle olacak galiba
(2,831 puan) tarafından
Evet ya valla bebekler canları nasıl isterse öyle yapıyorlar hiçte alışıp alıştırmak la alakası yok
(497 puan) tarafından
Komşum sabit beşik aldi asla çocuğumu sallayarak buyutmeyecegim vs dedi gece cocuk uyumayinca bebek arabasını eve alip onda sallamislardi ;) ah bu çocuklar biz değil genelde onlar bizi yonlendiriyor
(2,831 puan) tarafından
Hadi ya sgsgsg büyük lokma ye büyük konuşma demişler.  Ya kısacası bebek nasil duruyorsa öyle yapmalılar.  Ben öyle yaptım zaten 6 aydan sonra artık anlama kapasiteleri oluşuyor.  Mesela 6 aydan sonra sallamadim şuan 9 aylık bazen deniyorum asla kabul etmiyor

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 313 göst.
30 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.
3 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (894 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 187 göst.
25 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya iaa (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
17 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde MinnieMouse (3,245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,191 soru

24,397,801 cevap

349,901 kullanıcı

...