Hangi beşiği daha uzun vadeli kullanabiliriz ?
Geçici bir süreyse bu anne yanı beşikler iyi oluyor. Ben her odaya taşıyordum yeni şekilleri de çıkmış tekerlekli falan
Canım ben uzaktan hiç almadım bilmiyorum sadece param güvende falan yazıyordu büyük ihtimalle sıkıntılı çıkarsa iade oluyordur ama letgoyu indir şehrini gir bi bak çevrende vardır belki temiz gidip bakarsın yani ben ne arasam çevremde oluyor ya şansıma ya da gerçekten çok satış yapan var. Mesela geçen tertemiz evye aldık bebek arabası ve kitaplık bakıyordum çeşit çeşit var. Bazıları çok ucuza koyuyor bazıları pahalı yani bi bakman lazım kendi şehrinde varsa kargoyla uğraşmadan alırsın
Bizim burası küçük ilçe pek satan varmı bilmiyorum ki, herkesde eşimi tanır gidip bakmaz benimki malesef ki
Baktım ilanlardan hiç satan da yokmuş burda öyle
Tüh ya iyi olurdu. Çok yazdım ama ilk çocuğa yatak yapınca büyüyen beşik dediğine bebiş geçecek değil mi. Öyleyse en uygun neyse onu alman daha mantıklı olur. Mesela kaç ayda yaptırırsınız uzun sürecekse büyükten al kısa sürecekse küçükten al. Olmadı başka çocuk planın yoksa sen satarsın işini gördükten sonra
Yatağını yaptırınca bu alınan beşiği annemlere geçircez oraya geçince kullansın diye, o yüzden aklım karıştı büyüyünce yatması daha mantıklı ama trendyoldaki park beşikler pahalı geldi bana. Annemler alcak beşiği
Geçici süreliğine arıyorsanız portatif beşik öneririm size. Hem çok yer kaplamıyor hem de odadan odaya rahatça taşınabiliyor. Yeni doğan bebek rahatça içine sığabilir. Oğluma neredeyse 1 yaşına kadar kullandım bu beşiği.
Yukarıya resmini bıraktım böyle bişey mi
İlk yüklediğin resim park beşik o çok yer kaplar. İkinci resim benim bahsettiğim portatif beşik. Küçük boy. 1 yaşına kadar yatar mı beşikte net bir şey diyemem. Her bebeğin gelişimi, boyu farklı oluyor. Ama bebeğin en az 6-7 aylık olana kadar kullanabilirsin.
Bebek içinse kesinlikle elele elektirik besik suan 5.5 aylik hala kullaniyorum iyiki almışım bana iyi geldi
Teşekkürler
Hem sallanıyor hem.muzigi var hem reflu yatağı gibi oluyor kisaca kullanırsın ama tahminim 7 7 aya kadar anca kullanilir parasına değer diyorum
Park beşik var kızım yatıyor 1.5 yaşında yine hamileyim bende bundan düşünüyorum 8 9 ay yatar en azından
Canım ben mağazada baktım da benzerleri Trendyol da var 2 3 bin arası bakayım da bulursam atayım
https://ty.gl/gjk4jfyyle38a
Bak bu tarz canım
Bide benim kızım kolikti Park beşik hiç iyi gelmedi sallananlardan olduğu zaman gazına da iyi geliyormuş Park beşiğin sallanma aparatları vardı asla o uygun beşik gibi sallanmiyor çıkıyordu ayaklar elele bide benim Park beşik dandik bişey de değildi kolik bebekler için bu sepet beşikler daha kullanışlı oluyormuş aklinda bulunsun
Oğlum kolikti hem alerjikdi bu nasıl olur bilmiyorum, portatif beşik mi daha iyi olur sallanma açısından diyosun. Attığın linkteki de sallanıyor sanırım canm
Evet oda sallanıyor canım kolik Bebek için sepet beşikler daha iyi diyorlar ben hiç kullanmadım Allah nasip ederse bu bebeğimde kullancam inşallah birde her yere kolaylıkla gitmesi beni cezbeden öteki kapıdan geçmiyor kapatmadan
Park beşik daha kullanışlı diğeri bebek hareketlenince dönüp düşüyor
Canım 2 no bendeki şuan bebeğim 9 aylık yani yatağı yok bundada ayağa kalkıyor emekledigi için sürekli ayakta beşikte yani 7 aylik olana kadar çok güzel diğeri ise 3 yaşına kadar yatar bence park yatak sanırım
İkisini de bizzat denemiş biri olarak alma derim birincisi çok büyük yer kaplıyor bide bebeği içinde sallamak istersen pek rahat olmuyor ikinciside cart curt diye ses çıkarıyor saklarken pekte dayanıklı bir beşik değil
1,493,351 soru
24,400,048 cevap
350,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın