0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (300 puan) tarafından
Nerede çektirmiştiniz?

1 cevap

0 oy
tarafından
Hacettepede cektirmistim kuzum 
(300 puan) tarafından
Hangi bölüme randevu almıştın? Etlik şehir hastanesi Jinekolojiye gittim bugün bir düşüğüm var rahmim de kalp şeklinde denilmişti tedavi gerekiyor mu sonraki gebeliklerimde de sorun yasar mıyım diye gitmiştim o hastanede hsg çekilmiyormus Etlik zübeyde hanım infertilite bölümüne randevu almam gerekiyormus. Hacettepede nereye gitmem gerek?
tarafından
Bizim burda Mamak devlet hastanesi var orda düşük yapmadan önce hamile kalmama engel biesey var mi diye oraya gidiyordum  ordaki doktor hacettepeye gitmem gerektigini soylemisti. Orda çektirdim canım benim
tarafından
Radyoloji bölümünden almıştık
(300 puan) tarafından
Mamak Devlet Hastanesini biliyorum. Oradaki doktor hsg için kağıt verdi de Hacettepeye gidip direkt hsg randevusu mu aldınız yani? Tam olarak nasıl oldu anlamadım. Hacettepede hiç muayene olmadınız mı?
tarafından
Yok kuzum randevu almadım eşim hacettepede çalışıyor zaten doktor önerdi Mamak devlet hastanesindeki doktor beni söyleyin dedi yardımcı olsunlar dedi
tarafından
Muane olmadım pardon
(300 puan) tarafından
Ben 1 düşük yaptığım halde 2 düşükten önce hsg yapılmıyor konsey kararıyla olur ancak. Önce hormonlarına bakalım dediler. Sizin hormonlarda yumurtalik rezervinde filan bozukluk mu çıkmıştı ya da uzun bir zaman gebe kalmada sorun mu yaşadınız nasıl istendi?
tarafından
2 senedir çocuğum olmuyordu çocuktan önce kontrollerden geçirdi doktor.
(300 puan) tarafından
Anladım. Sonucunuz normal mi çıkmıştı? Herhangi bir tedaviyle mi gebe kaldınız yoksa kendiliğinden mi?
tarafından
Yok çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Normal bir şekilde gebe kaldm
(300 puan) tarafından
Darısı başıma inşallah :)
tarafından
Aminn inşallah. Rabbım isteyen herkese versin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 85 göst.
15 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Jddjj (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sehergenc (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
25 Mayıs 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Ummu_890 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,321 soru

24,123,252 cevap

333,588 kullanıcı

...