0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından

Kızım 22 Aylık oğlum 1 aylık kaynanamda kalıyorum şuan bebeğin kırkı çıkana kadar burdayım eve gidicem sonrasında tabi beni çok korku basıyor ikisiyle nasıl baş ederim neler bekliyor beni çok zor olur mu biraz morale ihtiyacım var :ermm:

6 Cevaplar

0 oy
(489 puan) tarafından
İki çocuk dqha rahat bide evinde olacan tek olunca sıkılıyor tek başına durmuyor 
(336 puan) tarafından
Büyük olan kardeşine vurmaya çalışıyor kıskançlık var onu nasıl ayarlıcam hiç bilmiyorum
(489 puan) tarafından
Büyüğünü daha çok seveceksin sarıl ilgilen kardeşiyle oynacagi şeyler göster birlikte kıskançlığı geçene kadar onun önünde öpme sarilma  daha çok artar kıskançlığı
(336 puan) tarafından
Emzirmeden emzirmeye kucağıma alıyorum hiç onun yanında sevmiyorum ama illaki kucağımda görüyor o zaman da vurmaya kalkıyor büyüğüyle çok zaman geçiriyorum hepimiz çok ilgileniyoruz onunla ama ne fayda
(489 puan) tarafından
Alisacaktir zmaanla
(14,147 puan) tarafından
Buygum üç yasinda küçüğüm yaşına girdi birtane oyuncak alsın deliriyo napcaz bilmem
-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
Valla iki çocuk zor yaaa tekken daha rahat gerçekten yemek ev işi çamaşır onların ayrı yemeği yedirmesi uyutması sana hiç zaman kalmıyor gerçek bu yani destekçi lazım o da yoksa yapıcak bişey yok Allah güç versin diyorum 
(8,842 puan) tarafından
Valla hiçte hiç gibi değil gecem gündüzüm bebişle uğraşmakla geçiyor.
(15,999 puan) tarafından
2. Olsun anlarsın ;)
(8,842 puan) tarafından
Düşünmüyorum :)
(15,999 puan) tarafından
Bilmem bebeğin kaç aylık ama bende düşünmüyordum 25 aylıkken kızımı abla yaptık :))
(8,842 puan) tarafından
7 buçuk aylık ama ben kesinlikle düşünmüyorum çünkü kendi hayatımı erteledim işime de dönmek istiyorum çocukla çok zor. Bir çocukla yaparsın istediğini ama iki çocukla hiç sanmıyorum.
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Benim de ikinci kızım doğduğunda büyüğü 25 aylıktı başlarda zor yani tabi kızım acıktım diyor bebek uyumak istiyor yada bebeği uyutuyorum ablası uyandırıyordu sonrası çok güzel ama şuan biri 5 yaş diğeri 3 buçuk yaşında çok iyi oynuyolar daha kolay hiç arkadaş aramıyolar
0 oy
(15,999 puan) tarafından

Bende aynıydım 2 aylıkken evime beldim 1 hafta sonra geri döndüm :) annem de ve k.validem de kaldım oğlum 6 aylıkken geldim evime :) 

Oğlum uykusuz bir bebekti hem kızımla ilgilenmek hem oğlumla zor oldu

0 oy
(2,385 puan) tarafından
Tek çocuk hiç çocukmuş ben onu anladım kardeş :) 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Ediyorsun merak etme ben herseyi kendim hallettim kimse yoktu annem 20 gün kaldı gitti cok zor oluyor ama Allah yardim ediyor insallah ikisinden biri uslu bir bebektir daha kolay olur benim ilk kizim akıllı ikinci şımarık tamamliyoz idare ediyoz

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 650 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep dincer (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 205 göst.
0 oy
13 cevap 337 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
29 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Car.cnr36 (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,538 soru

24,170,954 cevap

335,854 kullanıcı

...