0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (516 puan) tarafından

Bebeğim bir anda elimde nöbet geçirdi,sokağa çıktım bağırdım herkes yardıma geldi hastaneye götürmek istedi ambulans cagrn birşey olur araba müdahale edemeyiz dedim , kendine geldi sonra ama hastaneden tomografi temiz kan temiz çıktı bugün için yoğun bakıma alalım dediler yogunbakima yatırırken nöbet geçirdi 4.5 dakika sıçradı kuzum gözümün önünde. Doktor da vardi epilepsi dedi. Ama yarın herseyine bakalım dedi. Çaresi var mı nasıl iyileştiririm çocuğumu daha 7 aylık ne olur dua edin. 

12 Cevaplar

0 oy
(516 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hepinize yazamadım teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah bizde birşey çıkmaz .

-Reklam-
0 oy
(7,291 puan) tarafından

Rabbim şifa versin bir an evvel

0 oy
(147 puan) tarafından

@yorgun cupcake arkadaşın bebeği de benzer sorunlar yaşadı belki tavsiye verir

(516 puan) tarafından

Birşey bulamadım ama inşallah kendi görür yazar

(147 puan) tarafından

Kullanıcı adı bu kullanıcılar kısmından arayıp yazabilirsin etiket olmamış çok geçmiş olsun 

0 oy
(4,897 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin çok çoğaldı maalesef bu tür hastalıklar 

0 oy
(18,080 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah 🥰 🌸 Bu epilepsininde çeşitleri varmış canım ablamın kizida küçüktü nöbet geçirdiğinde ilaç tedavisi uygulandı tam net hatırlamıyorum ama 4,5 yıl kullandı ilacı 3 yıl olcak bıraktı ama sürekli kontrol altında şükür geçti 🥰🤲🏻 Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin inşallah yarın bakılsın bakalım sonuçları çıksın bi❤️

(516 puan) tarafından

Allahım yardım etsin inşallah bizde atlatalim

(18,080 puan) tarafından

İnşallah insallahhh 🤲🏻

0 oy
(204 puan) tarafından

Kardeşim de epilepsi tanısı konuldu bir yılda ilaç tedavisiyle iyi oldu  iki aydır ilaci birakti

(516 puan) tarafından

Ciddi misiniz, çok.gecmis oldunuz Umut olduniz bana,sürekli mi nöbet geçirdi. Ben nasıl uyurum artık ya ona birşey olursa korkuma

(204 puan) tarafından

Kardeşim üç saatte bir nöbet geçiriyordu geceler haramdı annemlere   size tavsiyem hiç bir şekilde ekran göstermeyin  ve bebek ağlamasın sıkıntıya girmesin hastalığı tetikliyor  ve nöbet geçirmesini sağlıyor  Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda iyileşir 

(516 puan) tarafından

İnşallah canm

0 oy
(617 puan) tarafından

Çok üzüldüm Rabbım şifasını versin ne kadar çok çoğaldı bebek rahatsızlıkları küçücük masum birer birey allahım tez zamanda şifasını versin 

0 oy
(1,411 puan) tarafından

Canım çok geçmiş olsun 

Erken teşhis çok önemli 

İhmal etmeyin 

İlaçlarını düzenli kullanın 

Ve dua edin

Rabbim şifasını verir inşallah 

0 oy
(23,459 puan) tarafından

Dostum benim kayinbiraderimin çocukken epilepsisi çıkmış. 2 yasindaymis olduğu zaman. 7 yaşına kadar ilaç kullanmış. O kullandığı ilaçlar çok agresif sınırlı yapmış çocuğu. Başını falan vururmus yerlere sinirden. Anaokulu öğretmenleri.illallah etmiş.  Derken 7 yaşında doktor kesmiş ilaçlarını. Ve o zamandan sonra davranışlarında çok farklılıklar olmuş. Sakinlesmis. Görenler hayret edermiş ne kadar değiştiğine.  

Sonra da bir daha nöbet gecirmemis Allah'a şükür. Şuan 28 yaşında. Gayet sağlıklı Allah'a şükür. 

İnşallah sizinki de geçer Allah'ın izniyle merak etme . Kayınvalidem ilaçlarını saati saatine vermeye çok dikkat edermiş. O çok önemliymiş. 

(516 puan) tarafından

Ahhh faydası çözümü olsun gözümü kırpmadan dikkat ederim kuzuma ben ,elimde gitti geldi bugün ne çok korktum Allah biliyor. 

(23,459 puan) tarafından

Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar versin. Sizinki de geçer inşallah merak etme. İnsan evladını öyle görünce tabii ki çok üzülür. Ama geçici olduğunu bilince insan rahatlar en azından. 

0 oy
(5,994 puan) tarafından

eeg çekilir takip yapılır, varsa ilaç kullanır. ilaçlar sayesinde nöbetler azalır. 

tamamen bitiyor mu bilmiyorum ama kuzenim uzun yıllar tedavi aldı, şu an ilaç kullanmayacak kadar iyi durumda. ileride bir şey tetikler ve tekrar yaşar mı bilmiyoruz

0 oy
(1,792 puan) tarafından

Canım çok geçmiş olsun benim yeğenim yaşadı aynı şeyi aynı sistemi uyguledılar epilepsi dediler çocuk nörolojisine gittik başka şehirde eeg çekildi temiz çıktı katılma nöbeti geçirmiş tehlileri temiz çıktıysa inşaallah bişey çıkmaz içini ferah tut 

(516 puan) tarafından

İnşallah dediğin gibi çıkar canım iki kez geçirince epilepsi denildi. Çok korkuyorum çok kötü dakikalar yaşadım 

0 oy
(132 puan) tarafından

Eşimin tarafında bir kaç kişide var hatta görümcemde var iyileşti ilaç içmiyor. Allah şifa versin canım

İlgili sorular

+7 oy
42 cevap 1,614 göst.
0 oy
5 cevap 373 göst.
21 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Eylem Asya (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 651 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep dincer (771 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,143 soru

24,178,944 cevap

336,239 kullanıcı

...