0 oy
1,203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar başından belli eşim tarafı ne zaman bize gelmek isteseler eşimi arıyorlar biz geleceğiz diye başından belli beni sayan yok zamanında kavgalar mı edilmedi bu konu yüzünden küs  kaldım geri geldim defalarca anlattım tamam seni beni yok ama beni arasınlar bana sorsunlar demi ama bu evin hanımı benim eşim sabah gidip akşam gelen biri belki benim misafirim gelecek belki işim var eşim bile hemen tamam gelin evdeyiz diyor bana bile soran yok veya ara Elif'e sor anne diye yok misal bu akşam saat  10 da eşimin annesi aradı eşime yarına börek yapacağım gelip birlikte yiyelim dedi tamam gel anne dedi bana sormadı bile işin varmı diye birşey desem kavga çıkacak yine diyorum zamanında çok dövüştük küsüp gittim ama yine aynılar yine aynılar yarına iki arkadaşım ev görmesine geleceklerdi bana şimdi ikisinide yazdım sorun değil sonra geliriz demişler gelin dedim birşey olmaz dedim yinede rahat edemeyiz canım demişler şimdi haksızmıyım siz söyleyin 

24 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Geçen gün eşimin annesi aramış eşimi size gelecez diye o da yekten olmaz demiş ben yokken ne işiniz var ben çalışıyorum o kız yoruluyor kabul edemeyiz demiş. Onu aradıklarına göre onun için geliyorlar demek gerçekten de o evde yokken gelmelerinin anlamı da yok o zaman 
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Geldiklerinde hazırlık yapma canım kapıyı açınca şaşır oturuncada surat asıp ee haber verseydiniz de onlar eşini aradığını söylerse sende hemen eşim ne alaka de gül evin hanımı o mu beni arasaydınız ya ben evde olmasaydım kapıda kalırdınız falan de
0 oy
(8,782 puan) tarafından

Dediğin gibi evin hanımı sensin seni aramaları lazım. Eşin pısırıksa sen devreye gir. Sen annesini ara misafirim var diğer gün gelin de. Ya da söyle anne böyle şeyler için beni arayın de. Veya eşini aradıklarında telefonu sana verisn sen aç mecbur sana diyecek o zaman söyle hiç çekinme. 

Benim eşimin ailesi de öyleydi dize getirdim. biraz cazgır olmak lazım yapacak bişey yok. 
0 oy
(420 puan) tarafından
Benimkilerde aynı birebir aynısı eşim asla gelmeyin etmeyin demez seninki gene bir tık iyi bnmki beni parka postalayip oğluyla evime girer 

Bikeresnde çörek yapacakmis eşimi aramış Aylin gelsin yapalım diye eşimde bana sormadan tamam demiş bana söyledi ben tamam dedim ama dedi bende dedim komşu günüm bende ben haber verdim hazırlık yapcam ogleden sonrada gelecekler dedim ve gitmedim benmmki gibi gelini sıraya sünnete koymayanlar varmış demekki ben benimkini türünün tek örneği saniyordum

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
14 cevap 453 göst.
+1 oy
32 cevap 1,264 göst.
0 oy
20 cevap 838 göst.

Kategoriler

1,472,449 soru

24,111,285 cevap