Evde oturup çocuğunuza bakmak mı ister siniz çalışıp kendi paranızı kazanmak mı
Bu duruma karar vermek cok zor kendi parani kazanip kocana bile minnet etmemek cok guzel bisey hem kendin hem cocuklarin icin ama evinde oturup cocuklarini buyutmek her anina sahit olmak kimseye cocuklarina ben baktim detirtmemek bu konuda da minnet etmemek cok guzel ikisini de secene saygi duyuyorum ama ben biraktim cocugumu degil yaninda olmayi sectim yoksa calisanlar da cocugunda vazgecmiyolar
İkisini de tecrübe ettim. Ev hanımlığı katbekat zor bence. Çok yorucu ve nankör bir görev. 3 saat ev temizlersin 20 dakikada mahvolur. Doğumdan sonra işe dönmek iyi geldi bana. Ne iş yaptığınıza da bağlı tabii. Pek çok iş kadın için aşırı yorucu. Evde ev işi yapmayı tercih eder insan.
Paramı evden kazanıyorum + kocamdan maaşımı alıyorum kızımdan ayrılmadan dışarda çalışmayı tercih etmezdim
ne iş yapıyorsunuz oriflame avon gibimi
Çalışmayı özledim işimi de çok seviyorum ama cocuklarımı büyütmem lazım, şuan kendi isteklerim çok önemli degil, maddiyat yeterli ise onları kendim büyütmem lazım Allahın izniyle , çünkü onlar kucuk bu yaşları daha gelmeyecek anne sevgisi ve ilgisine ihtiyacları var ben böyle düşüyorum❤️
Ben her ikisini de yapıyorum hem temizliğe gidiyorum hem ev hanımıyım zor mu zor ama benim hoşuma gidiyor elimde param istediğimi alıyorum gözüm bir şeyde kalmıyor
Her ikisini deneyimlemiş biri olarak söylüyorum ki zorunluluk yoksa en az 2 sene çocuga bakmak sonrasında çalışmak gerekiyor bana göre çalışmanın kendi paranızı kazanmanın geleceğinizi garanti altına almanın huzuru hiçbirşeyde yok
Kendi parami kazanmak
Ben bekarken hep çocuklarımı kendim büyütmek isterim derdim. Öyle oluyor şuan kendim büyütüyorum. Ama ev hanımlığı da zor bunalıyor insan sürekli evde çalışsam nasıl olurdu bilemiyorum ama çalışmak istiyorum. Küçüğüm 18 aylık olacak bakacak kimsede yok o kreş yaşına gelene kadar çalışamam. Bakalım nasipte ne var bizi ne bekliyor bilmiyoruz yaşayıp göreceğiz.
Bence calismak kimseye muhtac olmadan kendi parani kazanmak .
Hem çalışıyorum hemde kızıma kendim bakıyorum . Bebekliğinde çalışmadım 3 yaşına kadar . Şuan 5 yaşında evden çalışıyorum
calismayi evet ozledim ama o allahin cezasi mobing baski stresi ozel sektor naletligi hic ozlemedim . ama cocuk bakmak calismaktan cik daha zor .
cocuklar 5 yastan buyukse kesinlikle ev kadinligi
p ( cocuklar kucukken calisip bebek bakimini anneme kakalayip ben rahatcana gunde 8 saat kafa dinlerim cocuklar 5 yastan buyukse zaten vok zarari ziyani yok kendimde bakarim rahatcana evimde gezmeki tozmali stressiz mobingsiz yasarim ama .egerki maddi durum guzelse.)
ha deyince istedigimi yapamayip ha deyince alamayacaksam ozaman 10 cocuk arti baski mobing o bi umursamam agzimada etseler calisirim
Çocuğumu kendim büyütmek isterdim ama çalışmak zorundayım kızım okula başlayınca çalışmayi düşünüyordum ama çok borucmuz var Tek maaş yetmiyor inşallah bir iş bulup calisabilirim
Erkeklerin bile oy öylen vakti gelmeden koşa koşa kaçtığı işte çalıştım sıcak bir şehirde kat ne kat sıcakta annelik le kıyaslanamaz ev hanimlilugi demiyorum +1 çocukla zorlaşıyor herşey 2 çocukla da idare ederken 3 çocukla yaisyormuyum nasl yaşıyorum artık sorguluyorm çünkü yetişemiyorum ne eve ne kendime ne çocuklarıma
Ev hanımıyım dışarıda 3 5 kuruşa elin işini göreceğime evde çocuğuma, kocama bakarım ilgilenirim onların işlerini görürüm daha iyi. Eşim zaten maddiyat konusunda herhangi bir sıkıntı vermiyor bana her ay kendi maaşım var onu bana veriyor evin ihtiyaçlarını da eşim görüyor zaten
20 sene çalıştım 3 yıldır evdeyım hafta sonu evde olmak kaydıyla çalışmak güzel bence
Ben çalışıyorum aynı zamanda evimle çocuklarımla ilgileniyorum
Bence imkan varsa çalışıp ekonomik özgürlüğü elinde olmalı kadının
Çünkü kocanla iyiysen para verir yanında olur boşanma diye bi gerçekte var kimsenin garantisi yok
Biraz fazla yıpransakta sürecin geçici olduğunu biliyoruz
Ben halimde memnunum bu koşturma hoşuma gidiyor evde oturmak bana göre değil
Ayın 15 bütün sıkıntım bitiyor 😁
Ben koca parası yemeyi seviyorum galiba ya 😂 ya da kendi iş yerim olacak öyle bir çalışma hayatım olacak Allah hepimizin gönlüne göre versin
Tabiki de çalışmak
Bir kadının kendi ayaklari üstünde durması kadar güzel bisey yok
Hiç çalışmadım hayatımda ondan tadını bilmiyorum ama hiçte çalışmak para kazanmak gibi bi isteğim olmaddı
Katalog satışları yaptım kuzenler komşular arkadaşlar ondada çok kar yok zaten keyfine yaptım . Ama sattığım kişiler hep der pazarlama işini iyi biliyon die belki esnaf olsam iyi para kazanırım😅
Eşimi de seviyorum, evlatlarımı da. Çalışmayı da çok seviyorum, para harcamayı da.
O yüzden bence ikisi de değil, bekar olarak baba parası yemek. Ben oyumu bundan yana kullanıyorum. 😁
Avrupa yakası Selin’i anladığımız saatlerdeyiz.
1,501,717 soru
24,520,375 cevap
359,479 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın