0 oy
510 göst.
önce Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Evde oturup çocuğunuza bakmak mı ister siniz çalışıp kendi paranızı kazanmak mı 

27 Cevaplar

+2 oy
önce (967 puan) tarafından

Bu duruma karar vermek cok zor kendi parani kazanip kocana bile minnet etmemek cok guzel bisey hem kendin hem cocuklarin icin ama evinde oturup cocuklarini buyutmek her anina sahit olmak kimseye cocuklarina ben baktim detirtmemek bu konuda da minnet etmemek cok guzel ikisini de secene saygi duyuyorum ama ben biraktim cocugumu degil yaninda olmayi sectim yoksa calisanlar da cocugunda vazgecmiyolar 

-Reklam-
+1 oy
önce (8,681 puan) tarafından

İkisini de tecrübe ettim. Ev hanımlığı katbekat zor bence. Çok yorucu ve nankör bir görev. 3 saat ev temizlersin 20 dakikada mahvolur. Doğumdan sonra işe dönmek iyi geldi bana. Ne iş yaptığınıza da bağlı tabii. Pek çok iş kadın için aşırı yorucu. Evde ev işi yapmayı tercih eder insan.

+1 oy
önce (11,648 puan) tarafından

Paramı evden kazanıyorum + kocamdan maaşımı alıyorum kızımdan ayrılmadan dışarda çalışmayı tercih etmezdim 

önce (158 puan) tarafından

ne iş yapıyorsunuz oriflame avon gibimi 

0 oy
önce (2,507 puan) tarafından

Çalışmayı özledim işimi de çok seviyorum ama cocuklarımı büyütmem lazım, şuan kendi isteklerim çok önemli degil, maddiyat yeterli ise onları kendim büyütmem lazım Allahın izniyle , çünkü onlar kucuk bu yaşları daha gelmeyecek anne sevgisi ve ilgisine ihtiyacları var ben böyle düşüyorum❤️

0 oy
önce (256 puan) tarafından

Ben her ikisini de yapıyorum hem temizliğe gidiyorum hem ev hanımıyım zor mu zor ama benim hoşuma gidiyor elimde param istediğimi alıyorum gözüm bir şeyde kalmıyor 

0 oy
önce (2,937 puan) tarafından

Her ikisini deneyimlemiş biri olarak söylüyorum ki zorunluluk yoksa en az 2 sene çocuga bakmak sonrasında çalışmak gerekiyor bana göre çalışmanın kendi paranızı kazanmanın geleceğinizi garanti altına almanın huzuru hiçbirşeyde yok

0 oy
önce (7,025 puan) tarafından

Kendi parami kazanmak

0 oy
önce (4,178 puan) tarafından

Ben bekarken hep çocuklarımı kendim büyütmek isterim derdim. Öyle oluyor şuan kendim büyütüyorum. Ama ev hanımlığı da zor bunalıyor insan sürekli evde çalışsam nasıl olurdu bilemiyorum ama çalışmak istiyorum. Küçüğüm 18 aylık olacak bakacak kimsede yok o kreş yaşına gelene kadar çalışamam. Bakalım nasipte ne var bizi ne bekliyor bilmiyoruz yaşayıp göreceğiz. 

0 oy
önce (8,872 puan) tarafından

Bence calismak kimseye muhtac olmadan kendi parani kazanmak .

0 oy
önce (7,784 puan) tarafından

Hem çalışıyorum hemde kızıma kendim bakıyorum . Bebekliğinde çalışmadım 3 yaşına kadar . Şuan 5 yaşında evden çalışıyorum 

0 oy
önce (941 puan) tarafından

calismayi evet ozledim ama o allahin cezasi mobing baski stresi ozel sektor naletligi  hic ozlemedim . ama cocuk bakmak calismaktan cik daha zor . 

cocuklar 5 yastan buyukse kesinlikle ev kadinligi

p ( cocuklar kucukken calisip bebek bakimini anneme kakalayip ben rahatcana gunde 8 saat kafa dinlerim  cocuklar 5 yastan buyukse zaten vok zarari ziyani yok kendimde bakarim rahatcana evimde gezmeki tozmali stressiz mobingsiz yasarim  ama .egerki maddi durum guzelse.)

ha deyince istedigimi yapamayip ha deyince alamayacaksam ozaman 10 cocuk arti baski mobing o bi umursamam agzimada etseler calisirim

0 oy
önce (1,545 puan) tarafından

Çocuğumu kendim büyütmek isterdim ama çalışmak zorundayım kızım okula başlayınca çalışmayi düşünüyordum ama çok borucmuz var Tek maaş yetmiyor inşallah bir iş bulup calisabilirim

0 oy
önce (2,242 puan) tarafından

Erkeklerin bile oy öylen vakti gelmeden  koşa koşa kaçtığı işte çalıştım sıcak bir şehirde kat ne kat sıcakta annelik le kıyaslanamaz ev hanimlilugi demiyorum  +1 çocukla zorlaşıyor herşey  2 çocukla da idare ederken 3 çocukla yaisyormuyum nasl yaşıyorum artık sorguluyorm  çünkü yetişemiyorum ne eve ne kendime ne çocuklarıma 

0 oy
önce (197 puan) tarafından

Ev hanımıyım dışarıda 3 5 kuruşa elin işini göreceğime evde çocuğuma, kocama bakarım ilgilenirim onların işlerini görürüm daha iyi. Eşim zaten maddiyat konusunda herhangi bir sıkıntı vermiyor bana her ay kendi maaşım var onu bana veriyor evin ihtiyaçlarını da eşim görüyor zaten 

0 oy
önce (8,332 puan) tarafından

20 sene çalıştım 3 yıldır evdeyım hafta sonu evde olmak kaydıyla çalışmak güzel bence 

0 oy
önce (203 puan) tarafından

Ben çalışıyorum aynı zamanda evimle çocuklarımla ilgileniyorum 

Bence imkan varsa çalışıp ekonomik özgürlüğü elinde olmalı kadının 

Çünkü kocanla iyiysen para verir yanında olur boşanma diye bi gerçekte var kimsenin garantisi yok

Biraz fazla yıpransakta sürecin geçici olduğunu biliyoruz 

Ben halimde memnunum bu koşturma hoşuma gidiyor evde oturmak bana göre değil 

Ayın 15 bütün sıkıntım bitiyor 😁

0 oy
önce (363 puan) tarafından

Ben koca parası yemeyi seviyorum galiba ya 😂 ya da kendi iş yerim olacak öyle bir çalışma hayatım olacak Allah hepimizin gönlüne göre versin 

0 oy
önce (6,480 puan) tarafından

Tabiki de çalışmak 

Bir kadının kendi ayaklari üstünde durması kadar güzel bisey yok

0 oy
önce (7,003 puan) tarafından

Hiç çalışmadım hayatımda ondan tadını bilmiyorum ama hiçte çalışmak para kazanmak gibi bi isteğim olmaddı 

Katalog satışları yaptım kuzenler komşular arkadaşlar ondada çok kar yok zaten keyfine yaptım . Ama sattığım kişiler hep der pazarlama işini iyi biliyon die belki esnaf olsam iyi para kazanırım😅

0 oy
önce (2,822 puan) tarafından

Eşimi de seviyorum, evlatlarımı da. Çalışmayı da çok seviyorum, para harcamayı da. 

O yüzden bence ikisi de değil, bekar olarak baba parası yemek. Ben oyumu bundan yana kullanıyorum. 😁

Avrupa yakası Selin’i anladığımız saatlerdeyiz. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 644 göst.
0 oy
20 cevap 1,069 göst.
0 oy
29 cevap 1,793 göst.
11 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,895 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler