0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dun peceteyi islatacak kadar su geldi doktorumu aradm hemen gel hastaneye dedi gittim mantar enfeksiyonun baya var dedi suan bebegin suyunda skntı gozukmyor ama siziyorda olabilir enfeksiyondan da olabilir dedi bu gecede kontrol et devam ederse amniyotik sivi testi yapcm dedi korkuyorum umarim enfeksiyondur cunku bebek daha cok kucuk 23 haftalik

7 Cevaplar

0 oy
(3,858 puan) tarafından
Endişen o kadar çok normal ki. Ama merak etme. Rahat ol biraz. Bak korktuğun gibi çıkmayacak emin ol. 
tarafından
Dunden beri yine ara ara gelmeye devam ediyor anne olmak gercekten hep tedirgin olmakmis onu anladim
(3,858 puan) tarafından
Hele bi doğur. O zamanda yetersiz hiss edersin kendini. Çoçuğun hapşursa, kendinin iyi bakamadığını düşünürsün. Ay hele bıdık 12 yaşına gelsin. Sen nasıl annesin der
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl yani alttan muayene etmedi mi 
tarafından
Alttan bakti  cok sasirdi nasil bir emfeksyon dedi cok sasirdi temizledi icini
tarafından
İçini temizlemek mi ? Bende de 25 li haftalarda sulu akıntım çok olurdu. Alttan bakınca doktor enfeksiyon mu su mu olduğunu anlar. Ben fitil kullanmıştım.
tarafından
Bana da fitil verdi alttan temizledi de
tarafından
Sızma değildir canım enfeksiyon var diyorsa enfeksiyon sulu sarı akıntı yapıyor zaten. Ben şu sizmasiyla gittim yatış yapıldı ikisi arasında fark var sızma da bildiğin iç çamaşırı epey ıslanıyor.
tarafından
Sari degil sadece su benimde ic camasiri islatyor 5 dkda 10 dkda bir ic camasirin bir kismi islanyor akinti drgil su sadece
0 oy
(8,330 puan) tarafından
Enfeksiyon olunca da sıvı geliyor canım başka doktora da git hemen sıvı aldırma 
tarafından
Sıvı aldirmak kotu bir sey mi peki bilmiyorum da
(4,312 puan) tarafından
Ya öyle bir sivi alımı değil kulak temizleme pamuğu ile içerden değil hemen ağzındaki islaklikdan alıyorlar turnusol kağıdı gibi birsey var ona sariyorlar oluşan renge göre maviydi sanırım çok hatırlamıyorum sizjnti olup olmadığını anlıyorlar bir yerine birsey sokmuyorlar yada igne ile yapmiyorlar
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Bnde de olmuştu enfeksiyonmus korkma inşallah seninkide ebfksyondur
tarafından
Peki 5 dkda bir 10 dkda bir mi geliyordu nasldi sizinki
(1,620 puan) tarafından
Canım ben camasirda görüyordum öyle hissetmiyordum bence git acile hemen zaten bakıyorlar suyunmh gelmiş çok basit bişe anında suyun mu uoksa enfeksiyon mu soylyyorlar hiç şüpheli durma bende öyle gitmedim ama icicm içimi yedi sonra gitmediğini kizdim
tarafından
Hastaneye gidiyorum dua edin bebek suyu olmasin
(1,620 puan) tarafından
İnsalalh değildir canım normal.muaynede de anlıyor Dr kar alttan bakinc solmaz inşallah bend ecok gittim telaşla ama güzel oldu sonucu rabbim korktuguna ugratmayin bişey olmaz
0 oy
tarafından
İnşallah keseye kadar gitmemiştir canım enfeksiyon. Bir arkadaşımın ki enfeksiyon ilerlemiş keseyi yirtmisti  2 hafta hastanede yattı sızıntı vardı 26 haftalık doğum yaptı ikizdi birini kaybetti diğeri en son 8 aylıktı 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Korkma canım kontrolleri elden bırakma allahin izniyle sağ salim alırsın kucağına bebisi
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Korkma benim suyum azdı 22 hafta itibaren dikkat ettim yine doğurdum adını yalnis yazıyor olabilir amniyosure testi yapıyorlar sizinti var mi tespit etmek için 3 kez yaptirdim hamileliğin boyunca gunluk yürüyüşlerine yap sağlıklı beslen her gün 2 havuç suyu iç (hamilelik sekeri yapabilir muhakkak gunluk yürüyüş yap havuzcun şeker orani çok yuksek) doktorum bana havucta ki şeker miktarından dolayı icme demisti ama ben içtim bu arada tatlı ile hiç aram yoktur oldu bitti bir sorun yasamadim. Sizinti varsada ona da müdahale ediyorlar hiç korkma 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 269 göst.
0 oy
9 cevap 387 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
8 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,378 soru

24,182,477 cevap

336,396 kullanıcı

...