0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (422 puan) tarafından
Hanımlar merhaba ben 33 haftalık hamileyim ancak dün geceden beri affedersiniz sanki su geliyor çok az ama gece yatak çok az ıslanmıştı şimdi de hissediyorum yine öyle oldu .ama çok az .sizce suyum mu geliyor ya da su gelse böyle az az geliyor mu normalde ilk hamilelikte böyle olmamıştı.

4 Cevaplar

+1 oy
(23,444 puan) tarafından
Benim öyle siza siza bitmisti suyum. Belli olmaz. Eczanede turnusol  kağıdı gibi bişey varmış. Su mu idrar mi olduğunu belli eden. İstersen onu al. İstersen bi doktora git 
(23,444 puan) tarafından
Benimki 38. Haftada doktor kontrolüne gittiğimde ortaya çıktı. Suyumun yarışı bitmis. Ben hiç bilemedim. Aklıma gelmedi. Aşırı aşırı sıcak bir xamandi. Ve ben ter.zannettim. ya da altıma kacirdim zannettim . Su aniden gelir zannediyorum. 39. Haftada doktor suyun tamamen bitmiş. Doğuma almam lazım seni dedi. Suni sancıyla normal doğum oldu.
(422 puan) tarafından
Allah'tan vaktinde kontrolün varmış farketmişsin bir de 39 hafta normaldir Rabbim bağışlasın inşallah
(23,444 puan) tarafından
Aynen normal zamandi sukur
(23,444 puan) tarafından
Allah razı olsun. Allah'ım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(422 puan) tarafından
Amin inşallah ♥️ Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,220 puan) tarafından
Eczaneden test alabilirsiniz amnisure testi diye geçer suysa anlar acile gidersiniz değilse büyük ihtimalle ya idrar kaçırıyorsunuzdur yada enfeksiyon vardır ihmal etmeyin 
(422 puan) tarafından
Aslında enfeksiyon da olabilir eğer öyleyse doğumda zorluk olabilir teşekkür ederim ben eczaneye sorucam
(422 puan) tarafından
Evde yapıp anlamak mümkün mü yoksa hastaneye mi gitmek gerekir
(1,220 puan) tarafından
Evde yapabilirsiniz amacı evde böyle bi şüpheye düşerseniz anlamak zaten hastaneye gittiğinizde de aynı şekilde test yapıyorlar bi alıp denersiniz evde içiniz rahat eder en azından :)
0 oy
tarafından
Bence hemen gidin nasıl rahatsiniz normal doğum mu olacak sağlıkla al kucagina ay o süreç çok stresli doğum süreci 
(422 puan) tarafından
Rahat olmamın sebebi dediğim gibi çok az geldi ondan buraya sordum . eczaneye sorucam inşallah
0 oy
(8,890 puan) tarafından
Bı gitmende fayda var baksınlar ultrasondan suyuna
(422 puan) tarafından
Haftaya randevum var aslında ama ilk eczaneye sorucam sorucam sonra

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 434 göst.
11 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ppatya (6 puan) tarafından soruldu