0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından
Kızlar ben herşeyi çok umursmuyorum belkide kendim öyleyim diye esiminde biraz umursamadım istiyorum ama ben umursadikca o umursamaz gibi mesela dışarı çıksa geç gelip gelmemesini umursuyorum yani ben evdeyim bebeğimle ilgileniyorum çok şükür evi süpürge acicam desem çocuk durmaz açma diyor yada hem süpürge aç hemde çocuğa bak diyor bende erteliyorum mecbur işlerimi kendisi oyun oynuyor neyse diyorum ama alistorcam kendimi yani yapmaya çalışcam neyse genel olarak umursamaz olmaz umursanmak istiyorum bunu nasıl başarabiliriz mesela önceden öyleydim umursamazdim hep üzerime titrenirdi ama şimdi çok umursuyorum herşeyi nasıl başarabilirim fikir verin 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendine ilgi alanları oluşturarak, vakit ayırarak değer vererek. Sonrası gelir 
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından

Genelde öyle oluyor bir taraf kendini geri çekince diğeri üstüne düşüyor. Oyle gozlemledim:blink:

0 oy
(6,700 puan) tarafından
Zamanla sende umursamaz olursun merak etme hayat kafama vura vura öğretti bana sende alışırsın kuzum 
0 oy
(2,367 puan) tarafından
O evdeyken sadece çocuğunla  ve telefonunla meşgul ol, odak noktan o olmadığını bilsin
(270 puan) tarafından
Aslında öyle yapıyorum biraz sonra diyor dk başı telefonda ne yapıyorsun
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Bizde de tam tersi 
(270 puan) tarafından
Nasıl yani canım
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Erkekler çok değişik varlıklar onların kafa Farklı çalışıyor. Bizde olup onlarda olmayan çok fazla özellik var bence sığlar,düzler değişikler o yüzden çok da şey yapmamak lazım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 249 göst.
0 oy
6 cevap 400 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Habibe1 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,539 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,036 soru

24,395,269 cevap