0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (113 puan) tarafından

Ya nedir bu salgınlardan cektigimiz yeter be artik cocuklarimizi rahat biraaaak :( İki oglumda cok hasta buyugune ilac verdiler kucugune ust solunum yolu enfeksiyonu dediler onada ilac verdiler 1 poset dolusu ilacla eve geldik :((((( İki gundur uyku uyuyamiyorum ayakta zor duruyorum suan ama bebeeem uyumuyor onun basindayim mecburr of ne zor su hastalik rabbim sen tüm sifa bekleyen hastalarina sifa ver <3 Cook uykum var neyse sizinle paylasmak istedim iste oyle herkese iyi geceeeler :)<3

3 Cevaplar

0 oy
(5,383 puan) tarafından
Benim kız da bugün ateşlendi bir anda. Bende başında bekliyorum korkumdan :(
(113 puan) tarafından
Benimkilerde bi anda oldu zaten evden de cikmiyoruz bide ciksak ne olur halimiz acaba onu dusunuyorum
-Reklam-
0 oy
(119 puan) tarafından
Yalnız değilsin bacım benim oğlan da hasta ateşi vardi fitil verdim soydum şuan emiyor ama çok uykum geldi fena halde sıkıştım dalmasını bekliyorum 
(113 puan) tarafından
Allah sifa versin canim cok gecmis olsun uyumustur insallah :)
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 

Ben de 17.haftadayım çok fenayım saat ateşim var sürekli çıkıyor dünden beri. Öksürük var bu 2.hastalanmam gebe kalalı 6.haftalarda da geçirdim

Resmen yataklık oldum, başım öyle şiddetli ağrıyor ki, ışıga sese hiç bir şeye tahamül edemiyorum. Çocukların kreşi tatil Allah'tan eşim evde yoksa hiç ilgilenemezdim
(113 puan) tarafından
Cok kotu bir salgin ya insani mafediyor yatip kalkip dua ediyorum eger bende yakalanirsam cocuklarim mafolur esim  yapamaz hem cocuklarin isini hem benim isimi fln
(113 puan) tarafından
Sizede cok gecmis olsun bu arada bol bol dinlenin sivi tuketin meyve fln insallah ayaklarsiniz bi an once

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 313 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ada_1 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
20 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemli sevdam (527 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glsvn (1,220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,453 cevap

336,301 kullanıcı

...