+1 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından

Dünden beri geçmeyen baş ağrısı 

Kulakta çınlama 

Bogazlarımda su bile içemeyecek kadar ağrı 

Aşırı üşüme titreme ateş yok 

Hiç halim yok 

Eşim dün acilden götürecekti ama ben istemedim sabah 6 da işe gitti saat 10 da çok yorgundur diye bugünde 7 de geri gitti kan falan alırlar işimiz uzun sürer diye gitmedim ama yarın calişmayacak gelmesini bekliyorum bana yatış falan yaparlar mı acaba bide 9 haftalık gebeyim ultrason istesem bakarlar mı Alanya Gazipaşa 

Kendin gitseydin derseniz ben hiç kendi başıma otobüse binmedim 3 yaşında kızım var zor olur diye gitmedim 

5 Cevaplar

+1 oy
(127 puan) tarafından

En İyi Cevap

Birde iç ateş diye bişey olur mu kafam yanıyor gibi ama ateş yok 

-Reklam-
+1 oy
(2,974 puan) tarafından

İç ates için nefesini kontrol et ama kendini pek belli etmeyen bi ateştir hastanede belli olur iç ateş yatış değil bi serum ve iğne yaparlar gönderirler geçmiş olsun

(127 puan) tarafından

Çok sağolun inşallah işe yarar 

0 oy
(2,263 puan) tarafından

Yapmazlar canım çünkü hamilesin. İlaç bile yazmayacaklar . Muhtemelen orta kulak iltihabı olmuşsun bende atlattım çok kötü bir durum . Belki hamilelere göre ilacı vardır 

(127 puan) tarafından

Enfeksiyon diye düşünüyorum inşallah iğne yada serum yaparlar böyle nane limon içmekle düzelemem 

(2,974 puan) tarafından

Sakın içme nane limon erken doğumu tetikliyo

(2,263 puan) tarafından

Hamileyken bitkisel şeyleri içmekte zararlı canım 

(127 puan) tarafından

Bilmiyordum kü çevremdeki herkes onu önerdi bende öyle yaptım içmeyeyim o zaman sağolun 

0 oy
(1,158 puan) tarafından

Yatış yapmazlar hatta ilaç bile vermeyebilirler bi parol serum takarlar gönderirler 

(127 puan) tarafından

Serum bile takmadılar ya parol dedi bende onu evde kendimde kullanırım dedim hiç bişey vermediler 

(1,158 puan) tarafından

Tahmin etmiştim acil hiçbirsey yapmıyor parol kullan bitti gitti ben nefes alamıyorum durumum çok kötü dediğim halde birşey yapmadılar göğüs polikliniğine gittim adam bana 8 gün yatış verdi zaature olmuş dedi çok zor da kalmadığın sürece sana tavsiye acile gitme 

0 oy
(3,362 puan) tarafından

Geçmiş olsun canim bakarlar tabikide gebesin sonuçta 

Ay Alanya gazipasayi görünce sevindim bi bende gazipasaliyim

(127 puan) tarafından

Çok sağolun bakmadılar ama ya gebe olunca ilaçta vermediler doktor yokmuş o yüzden bakmadılar ultrasyonla alltan muane istedi ben kabul etmedim kalp sesi duyulmazmıs oyle 🥰

Demirtaşda oturuyorum ben 

(3,362 puan) tarafından

Evet çok iyi.biliyorum orayı alanyanin çıkışı gazipasanin girişi antalya merkezden gidince 

(127 puan) tarafından

Aynen cnm 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
20 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemli sevdam (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glsvn (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,131 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,903 soru

23,876,167 cevap

321,139 kullanıcı

...