Hanımlar 3 yıllık evliyim bekarligimdam beri böyleyim. Artık ne meyve nede sebze yer oldum. Artık yiyecekleri incelemekten aşırı dikkat vermekten dikkatim bozuldu herseye. Ne yapıyorsam , ne yiyorsam, veya ne alıyorsan herşeyden mi kurt çıkar bu Kurt beni mi buluyor veya artk ben mi gördüğüm şeyleri ona benzetiyorum. İnanın psikolojim bozuldu bu konuda. Midem almıyor artık. Her sebzede meyvede gıda ürünlerinde birçok şeyde karşılaşiyorum ve artık aşırı dikkat ettiğinden birşeylerin içinde yoksa bile belki normal bir şekilde çıkmayan belkide benim görmeden yoyecegim yiyeceklerde sirkeden tütün karbonada sodaya varana kadar koyuhorum yıkarken hani herşeyi yaptktan sonra çıkmayacak ki öyle yoyebilirim anca. Az öncede ıspanak temizlerken bazı yaprakları kurt yedigini gördüm normalde o şekil bile yiyemezdim neyse delik olan yerleri ayikladim tek tek yıkadım sonra sirkeli sodali suya koydum yine kurt çıktı. İnanın en güzelini en özenli bı şekilde almaya bseyler yapmaya çalışıyorum ama yok. Artk yemek yapasim yiyesim gelmiyor nasıl asabilirim bu durumu . Kışın bile bakliyatlarim dolapta olur . Örneğin unu bile 2 3 defa eliyorum o şekil kullanıyorum. Yiyecekleri gezmistir diye kaç defa yıkıyorum hayatımızın en büyük parçası yemek yemek . Fakat ben bu konuda çok zorlaniyorum