0 oy
276 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (54 puan) tarafından
Hanımlar 3 yıllık evliyim bekarligimdam beri böyleyim. Artık ne meyve nede sebze yer oldum. Artık yiyecekleri incelemekten aşırı dikkat vermekten dikkatim bozuldu herseye. Ne yapıyorsam , ne yiyorsam, veya ne alıyorsan herşeyden mi kurt çıkar bu Kurt beni mi buluyor veya artk ben mi gördüğüm şeyleri ona benzetiyorum. İnanın psikolojim bozuldu bu konuda. Midem almıyor artık. Her sebzede meyvede gıda ürünlerinde birçok şeyde karşılaşiyorum ve artık aşırı dikkat ettiğinden birşeylerin içinde yoksa bile belki normal bir şekilde çıkmayan belkide benim görmeden yoyecegim yiyeceklerde sirkeden tütün karbonada sodaya varana kadar koyuhorum yıkarken hani herşeyi yaptktan sonra çıkmayacak ki öyle yoyebilirim anca. Az öncede ıspanak temizlerken bazı yaprakları kurt yedigini gördüm normalde o şekil bile yiyemezdim neyse delik olan yerleri ayikladim tek tek yıkadım sonra sirkeli sodali suya koydum yine kurt çıktı. İnanın en güzelini en özenli bı şekilde almaya bseyler yapmaya çalışıyorum ama yok. Artk yemek yapasim yiyesim gelmiyor nasıl asabilirim bu durumu . Kışın bile bakliyatlarim dolapta olur . Örneğin unu bile 2 3 defa eliyorum o şekil kullanıyorum. Yiyecekleri gezmistir diye kaç defa yıkıyorum hayatımızın en büyük parçası yemek yemek . Fakat ben bu konuda çok zorlaniyorum

5 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Bence bi t3davi al canim boyle omurmu gecer
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Bu bir hastalık psikolojik olarak destek alman lazım. Vesvese hastalığı. Bu kurtlar sende obsesyona neden olmuş eğer şimdi önünü kesmezsen artarak devam eder 
(54 puan) tarafından
Ama ciddi anlamda çıkıyor tamam benze benzetiyorum belkide fakat artk sunda çıktı bunda çıktı dediğimde inanmıyorlar galerim gerçektende gördüğüm ve birilerine ispatlamaya calstgm kurtlarla dolu
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Destek alın bence bu kadarı normal değil 
0 oy
tarafından
Bence hemen bir doktora git canım yardım al 
(14,455 puan) tarafından
Diyet güzeli nice sağlıklı senelere naber
tarafından
Saol canım ❤️ iyilik senden naber ☺️
(14,455 puan) tarafından
Nolsun tatlım kızın kabızlık la uğraşıp duruyorum hala
0 oy
(53,896 puan) tarafından
meyvede olursa kurtlu.yeri keser atarsin sıkıntı olmazda yiyeceklerde sürekli niye cikar bilmem benimde yaz kis buzdolabında herseyim.benimde genelde sac cikar baskasinda yedigimde

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 286 göst.
11 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 264 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kendikendimekalktim (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 266 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,687 soru

24,075,914 cevap

330,923 kullanıcı

...