0 oy
240 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,929 puan) tarafından
Kızlar benlerimi aldırmak istiyorum nasık bir süreç yaşadınız aldıranlar iz kaldımı neler yaptınız

6 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
Kardeşim aldırdı hala duruyor izi iki kez yaptırdı hatta atış 
(2,929 puan) tarafından
Nasıl duruyor izi yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla canm bende öyle düşünüyordum ama iategramdan bir ilaç buldum sürdüm şükür benlerim düştü az bir izinkaldi oda zmanla geçiyor 
(2,929 puan) tarafından
İsmi nedir ilacın
(1,342 puan) tarafından
İlacın adı nedir
tarafından
İsmi beneson doğal ilaclarla yapılmış istegram ismi de benesoncom.tr. Cidden ben bile inanmamıştım ama şükür yüzümdeki koca koca benler gitti fondöten bile kapatmiyordu o zmn 200 TL almıştım ama şuan fiyatı neidr bilmiyorum siz msj atın dlnus yaprlar sayfayı inceleyebilirsiniz
tarafından
Foto attım bakabilirsiniz sonda
0 oy
(8,237 puan) tarafından
Eşim iki hafta önce aldırdı sprey sıktılar yara gibi oldu geçti şuan iz var geçer mi bilmiyorum Medicana da yaptırdı 
(2,929 puan) tarafından
Hangi şehirde acaba
(8,237 puan) tarafından
İstanbul Üsküdar
(2,929 puan) tarafından
Peki ne kdara yaptırdı kaç beni vardı siyah ben mi et ben mi
(8,237 puan) tarafından
Eşimin iş yerinden hastane ile anlaşmalı sigortasi vardı 15 lira muayene ücreti verdi sadece . Et beniydi burnunun delik kısmında da siğil çıkmıştı onu da aldırdı.
0 oy
(4,563 puan) tarafından
Et ben mi küçük küçük olanlardan. Annem yaptırmıştı iz kalmadı ama tekrar çıktı yani çok bir işe yaramıyor 
0 oy
tarafından

Bu sayfaaaa

image

bu sayfa

(1,332 puan) tarafından
İse yariyor mu canım bir de güvenilir mi acaba sağlık açısından. Bnm yüzümde var bir tanesi et beni iki tanesi iz olarak ben işe yarar mı acaba
tarafından
Vala canm buraya fotomu atmak istemiyorum güvenmiyorum alırlar foto düğünümde fondöten bile kapatmamisti benlerimi dudak üstünde yanağımda göz çevremde 30 a yakın benm bardi 10 tanesi baya büyük etliydi bende guvenmedim aldım kullandim ilaçla birlikte bir yağ daha gönderiliyor ismini hatırlayamadım ben düştükten sonra kullanıyorsun leke olmasın diye

1 yıl oldu bemlerimden kurtuldum cidden o kadr fark var eski halime şimdiki halime bakıyorum benli yüzüm sanki başkası eşim bile şaşırdı ama sen yine araştır bana yaradı birşey olmadı etki ffalan ama satıcıya msj at neyle yaptıklarını acikliyorlar
(1,332 puan) tarafından
Ayy sağol cnm umut oldun bana bnm de yüzümde sevmediğim benler var bir de cildiyeye randevu alayim diyorum o doktora da göstereyim uygun görürse kullanırım sağlık açısından da korkuyorum açıkçası. Benm de fondötenle bile kapanmıyor et beni inşallah silinir ya
tarafından
İnşallah canm doktora uygun gormesede aldır olmadi
0 oy
(605 puan) tarafından
Kardeşim 8 tane aldırdı. krem fln sürüyor işte pek iz kalmadı benim hiç dikkatimi çekmiyor ama ilk zaman kırmızı kırmızı çok belli oluyordu.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 225 göst.
0 oy
14 cevap 424 göst.
26 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 423 göst.
22 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,929 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,562 soru

24,073,937 cevap

330,822 kullanıcı

...