0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (369 puan) tarafından
Hamileyim gurbetteyım hıc kimsem yok aylardır mahkum gıbı  çok sıkıldım. Esim cok ilgisiz sureklı kavga tartışma. Bugun Dr a gittim randevum oldugu halde beni azarladı cıktım 1 saat agladım esım sadece beni izledi Bı kac kez aglama dedi ben olsam ellerini öper sarılır gıdıklardım. Ben ne zaman aglasam sadece 2 laf ve izliyor. Asla sefkat yok. Ztn annesiz büyüdüm hayalimdi hep inandım allahım bırgun sefkati ben kocamdan gorcem dedım ama goremedım. Aglarken bile izliyor. Beni ya sevmiyor yada pek umursamıyor cok yoruldum teselli bulamıyorum. Sıkıntıdan karnımı hep aç gıbı hissediyorum sureklı bsıyler yiyesim geliyor. Ve yiyorum cok mutsuzum ya. Hanı hersey yolunda esım bana karısmaz etmez bende ona. Herkes özgür hayatında ama o kadar sevgisiz ilgisiz sefkatsız ki annem yok diye ona sarılırım sandım olmadı. Yalan dunyada sevgiyı hıc hissedemedım. Beni onca kişi sevdi ama ben bununla evlendim. Hata etmısım. Bana sarılıp öpmez koklamaz ben sarılınca da ruhu daralır. Bilmiyorum yaa huyları çok pis dayak yiyenler cokta üzülmeyin bakın bende ruhu oksanmayan biri olarak bende mutsuzum. O kadar bakım yaptım bugun guzel oldum yani ooo sacın guzelmiş dedi bu kadar bitti. Asla iltifat etmez sap gibi yasıyorum. Acaba diyorum ki insanlar bu yuzden mu aldatıyor. Ben aldatayım mı demiyorum. Oyle yanlıs anlasılmasın ama sanırım aldatmalar bu sekilde baslıyor. Yanı bir insanı camura bulastırıyorlar. Acaba bırgun beni bagrına basıp karım der mı. Ve ona gore o cok iyi biri. Cok ilgili. Niye boyle oldu ki ya. Odff offff sıkıntım cok. 

3 Cevaplar

0 oy
(481 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Biraz manipülasyon tekniklerini öğrenin hanımlar bir insana önce aşırı sevgi ve ilgi gösterip birden kesince o insan suçu kendinde arıyor ve peşinde kopek oluyor denendi onaylı 
(4,586 puan) tarafından
Tabikide.Attan dusmuse dönüyorlar:)
(2,685 puan) tarafından
Ayyy anam bu ayiya sevgide gosterilmezki ayi sevgiden ne anlarr (kocam icin diyorum) bi taktigi neyim varmi yoksa bodoslama aşiri klgi sevgiyle olaya daliyozmu banada ogretin giiiiii
(481 puan) tarafından
Cok dikkat çekmeden sevginin dozunu gün geçtikçe arttıracaksin  şüphe etmeyecek senden sonra birden bire lap diye keseceksin birden bire kestiğin zaman sorunun kendinde olduğunu düşünecek napalim ayıydi mayiydi kocamdi caliydi cirpiydi evimdi sonuçta
(2,685 puan) tarafından
Ayi mayi cali cirpii yaaa bu guzeldi bakkk ... sonra donup demiyo mu ilgileniyodun hani nolduuu neyin var bu onuda benden bilir sanmam kendine suc bulmaz hic
-Reklam-
0 oy
(771 puan) tarafından
Kıyamam canım yaa
0 oy
(954 puan) tarafından
Bu sıralar ben de aynı hissediyorum nedense sevgi görmek istiyorum ama kavga etmekle kalıyorum bazen gözyaşımi durduramiyorum dışarda bile annem yanımda olsa sarılır ağlardım galiba@ 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 451 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 281 göst.
28 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,770 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 344 göst.
26 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,770 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 784 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,836 soru

24,103,753 cevap

332,580 kullanıcı

...