0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından

Daha Mayıs ayında 925 den 1500 yapmıştı. Şimdi de 2300 istiyor. 5 yılı geçmişiz diye çıkmamız için zorluyor yani. Kabul etmezsek yeni kiracıya 2700 e verirmiş falan. Ne zor kiracılık Allah herkesin kendine versin. İhtiyacı var mı desen yok kaç dönüm zeytinlikleri kaç tane kirada evleri var Allah bilir. İnsan oğlunun gözünü bir avuç toprak doyururmuş :ermm: akşamdan beri suratım asık eşimle de gerildik küstük. Çünkü zamanında yanlış borçlara girip ev almadığı için çekiyoruz bunları. Ağlamak istiyorum gerçekten. Bu arada 2300 iyi demeyin küçük bı ilçede oturuyorum AVM bile yok çarşısı avuç içi kadar. 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşinle hıc gerılmeye yok burda hatalısın, olan olmuş ev alınmamış suan bırbırınıze destek olup çare aramak verken durumu daha zor kılmaya gerek var mı
(1,328 puan) tarafından
Canım bana danışmadan ailesiyle bir olup kredi çekmiş ve bizim üzerimize bişey alınmamış. Onun yerine evini alsaydı da bu sıkıntılar yasanmasaydi. Niye erkekler bu kadar düşüncesiz. Ben 5 yıldır bu meselenin içinden çıkıp mutlu olamıyorum zaten böyle kira meselelerinde falan başına kalkıyorum o da bir kelimemle esip gurleyip gidiyo yani suç bastiriyo. Tamamen hatalı ve haksiz
(7,448 puan) tarafından
O zaman başka ama şu an bir çözüm değil ki kavga etmen
(1,328 puan) tarafından
Kız ben kavga etmedim ki zamanında öyle yapmasaydin da ev sahibi olsaydık dedim esdi gürledi önüne gelene tekme attı kapıyı çarpıp çıktı.
(7,448 puan) tarafından
Hı zaten haksız birde üste çıkmaya çalışmış resmen..bu devirde kiracı olmak zor yakın bir zamanda böyle bir süreçten geçtik hem bir bebeğim var hem hamileyim üstelik yeni taşındık baktık olmuyor borca girdik ev aldık borç üstüne borç yaptık ama İstanbulda artık yaşanmıyor olduğum bölgede en az kira 10.000 nasıl verelim en iyisi almak dedik
(1,328 puan) tarafından
En iyisini yapmışsınız Allah kolaylık versin ödemede. Bende kurtulmak isterim ama tünelin ucu karanlık. Bizim biseyimiz olmadığı halde borcumuz bitmez
-Reklam-
+1 oy
(2,127 puan) tarafından
Yasal haklarınızı sonuna kadar kullanın, şuan yasaların çoğu kiracının lehinde 
(1,328 puan) tarafından
Biz diyo 5 yılı geçmişiz mahkemelik olsak çıkmak zorunda kalırız taşınmak 10 bini bulur ki ev bulmak çok zor göze alamiyo kabul ediyo mecbur
(7,448 puan) tarafından
10 yıl yalnız o 5 yılda bişey yapamaz
(1,328 puan) tarafından
Canım eşim ev sahibiyle mahkemelik olmak istemiyor zıtlaşır çıkın der falan. Hem ev bulmak zor bulacağımız ev de aşağı olmayacak hemde taşınma masrafıyla olacak aynı hesap. Mecbur suyuna gidiyor
(2,127 puan) tarafından
Kafasına göre çıkın diyemez ki. Siz kontrattaki oranda zammı yapar, ödemenizi aksatmazsanız bir şey yapamaz. Kendim oturacağım dediğinde bile bir sürü şartı var. Mahkemeye verse bile o haksız olur yani
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Amin Rabbim isteyen herkese ev nasip etsin gerçekten zor☹️biz de aynı durumdayiz yılbaşında belli olur
(1,328 puan) tarafından
Amin inşallah bizlerin de birgün evi olur :( Allah vicdan versin ev sahiplerine
(14,147 puan) tarafından
Aminnn❤️
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun bizimde Haziran ayında 1500 yaptı geçen ayda 4000 yaptı vermiyorsaniz çıkın diyor bide dört senelik kiracıyiz bizde kara kara düşünüyoruz 
(1,328 puan) tarafından
Yaa kıyamam sizinki daha fenaymis İstanbul'da mi
(2,390 puan) tarafından
Evet Beykoz'da ama dağ başı gibi hiç bir şey yok burda merkeze arabayla girebiliyoruz ulaşım yok özel araban yoksa herşeyden mahrum kalıyorsun maalesef
(1,328 puan) tarafından
İşte adı İstanbul geçiyor ev sahiplerinde vicdan yok ki
(2,390 puan) tarafından
Aynen Rabbim tez zamanda bizlerede ev nasip etsin inşaAllah
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Asgari ücrete zam geldi millet coştu Allah yardımcın olsun 
(1,328 puan) tarafından
Aynen sanki bitek kira harcamamiz var sürekli herşeye zam gelirken kaşıkla gelen kepçeyle gidiyor.
0 oy
(615 puan) tarafından
Milletin gözünü hırs bürümüş bacım. En iyi ev onların sanki
(1,328 puan) tarafından
Şu ortamda ev bulamayacağınız bildiklerinden zora koşuyorlar
(615 puan) tarafından
Yazık günah ya ne paranın ne insanlığın bi değeri kalmadı
(1,328 puan) tarafından
Aynen malesef
0 oy
tarafından
Ev sahibizle wp üzerinden yada SMS yoluyla konuşun. zam artışını oraya yazıp fazla olduğunu söyleyin ( eski kirayı , suanki istediği kirayi belirtin )  ve birde kirayı düzgün veriyorsanız eğer her ay geciktirmediginizi belirtin . ondan onay almaya bakın gecikmedigine dair . Hepsini ekran görüntüsü alın elinizde kanıt olsun sonrasında mahkemeye gideceğinizi orta yolu bulmak istediğinizi söyleyin istemezse mahkemeye başvuru yapın sonuç gelene kadar zaten eski kiradan oturursunuz sonra mahkeme belirler olması gereken kirayı .
(1,328 puan) tarafından
Her ay düzenli veririz. Ama eşim mahkeme falan işine girip ev sahibiyle zıtlaşmak istemiyor. Bide çıkın derse kalakaliriz öylece. Hem ev bilmek zor hemde taşınma masrafı kiranın artışına denk gelecek
0 oy
tarafından
Kendini oturduğum eve benim öyle aham şaham değil eski baya eski bina alt katimdaki dairede benim oda öyle bu ay elimize biraz para geçti şimdi oraya az çeki düzen verip kiraya vercez izmirdeyiz bayada işlek bir yerdeyiz 2500 vercez alan olursa masrafını çıkartsın diye inşallah hayırlı bir komşu gelir Rabbım kiracılarin yardımcısı olsun.
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Bunun gibilerini toprak bile kabul etmicek 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 239 göst.
14 saat önce Diğer kategorisinde curious (1,167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 222 göst.
16 saat önce Diğer kategorisinde geberikgelin (2,674 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 417 göst.