Benim doktorluk bazı işlerim oldu. Uzak yoldan geldiğimizi doktoruma söylemişdim. Dönüşde ön koltukta otur, çok silkelenmek olmaz sana dedi. Ayak üste bile gezdiğimde hemen gidib oturuyorum, uzanıyorum. Vücudum silkelenir gibi olunca ağrım oluyor. Merdiven çıkarken, eğilib kalkarken yavaş haraket etmem için uyardı. Ani haraketimde zaten ağrıyorum. Geçen hafta banyoda eğilib kalkdım, sonra ağrıdan dayanamayıb tekrar doktora gutdik. İyice uyardı.
Eşimin uzakmı uzak bir akrabası, +80yaşında dide de çıktı. Eşimin amcası durduk yere ona yeğenim eve giderken seni de götürür. Otobusle rahat edemezsin diye bize sormadan bizim adımıza karar verdi. Yolumuz 5 saatlik. Şu an neyapacağımı bilemiyorum. Dişimi sıkar arka koltukta giderim. Ama ön koltuktadı 30 dkklık yol bile silkeliyor,bir kaç saat ağrım oluyor. hele lastiğin üstünde oturmak ne hale getiri bilemiyorum. Dideye arkada oturmasını söylersek ayıpmı olur? Yoksa en iyisi onu da almamak için sabah 4-5gibi yola çıkmak. Of , emrivaki yapmasaydı keşke.