0 oy
324 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,702 puan) tarafından
Benim doktorluk bazı işlerim oldu. Uzak yoldan geldiğimizi doktoruma söylemişdim. Dönüşde ön koltukta otur, çok silkelenmek olmaz sana dedi. Ayak üste bile gezdiğimde hemen gidib oturuyorum, uzanıyorum. Vücudum silkelenir gibi olunca ağrım oluyor.  Merdiven çıkarken, eğilib kalkarken yavaş haraket etmem için uyardı. Ani haraketimde zaten ağrıyorum. Geçen hafta banyoda eğilib kalkdım, sonra ağrıdan dayanamayıb  tekrar doktora gutdik. İyice uyardı.

Eşimin uzakmı uzak bir akrabası, +80yaşında dide de çıktı. Eşimin amcası durduk yere ona yeğenim eve giderken seni de götürür. Otobusle rahat edemezsin diye bize sormadan bizim adımıza karar verdi. Yolumuz 5 saatlik.  Şu an neyapacağımı bilemiyorum. Dişimi sıkar arka koltukta giderim. Ama ön koltuktadı 30 dkklık yol bile silkeliyor,bir kaç saat ağrım oluyor.  hele lastiğin üstünde oturmak ne hale getiri bilemiyorum. Dideye arkada oturmasını söylersek ayıpmı olur? Yoksa en iyisi onu da almamak için  sabah 4-5gibi yola çıkmak. Of , emrivaki yapmasaydı keşke. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şu başkaları yerine karar verenler varya öyle sinirim bozuluyo ki anlatın bacım durumunuzu açık açık 
(3,702 puan) tarafından
Ani haraket edince omurgam ve kasıklarım fena ağrıyor. Yoksa asla dert etmem
tarafından
Kizsoyle bacım sağlık sorunu bu ne var bunda halam evlendi bize el öpmeye geldiler biraz mesafe var aramızda babanem bizi de götürün demiş he birlikte geldiler halam kendi arabamız diye öne oturmuş dedemi babanemi arkaya oturtmuş sapasaglamken boşver seni bi de sağlık sorunun var hiçte canını dişine takma
-Reklam-
0 oy
(163,366 puan) tarafından
sizde biz gitmiycez erteledik falan diyin derdim normalde ama insanlara yaranamazsin dumduz anlat durumu 
(3,702 puan) tarafından
Öyle olacak galiba. Ani haraketde omurgam ağrıyor. Ve gideceğimiz yerde güvenilir dr da yok.
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Arkaya otutturun sağlık sorunu var deyin açıklayın.
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Normalde bu koltuk muhabbetinde aman arka da aynı yere gidiyor ön de ne fark eder derdim ama hastalık durumu farklı eğer öyle bir şey varsa güzelce söyleyin rica edin 
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Dide ne bence açık açık söyleyin yada almayın o an emri vaki yapan kişiyi terleseydin keşke 
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Ne olcak canm durumunu acıklarsın sağlık bu

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 1,374 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (240 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 147 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
22 Temmuz 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Seymaak1 (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 472 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gulsumss (820 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,797 soru

24,077,428 cevap

331,008 kullanıcı

...