0 oy
874 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,334 puan) tarafından
Kizlar kac hafta oldu bilmiyorum ama biliyorsunuz ki esim beni aldatmisti her ne kadar hala inkar etse bile evden gitmişti yani benim zorumla ama gitti gibide değildi çünkü çeşitli bahanelerle hergun geliyordu kızını görüyordu felan dün doktor kontrolum vardi gebelik icin hem bebeği görmek istediği hemde kızıma o esnada bakicak kimse olmadığı icin oda geldi çıkışta yok kizimi bi yere goturcem felan diye tutturup zorladi bizi güzel bi yerde yemek yemeye felan götürdü tabiki agzima su bile sürmedim sanki vicdan rahatlatıyor gibime geliyor çünkü orda iste konuşmaya başladı yok sensiz hicim yok bize yazık ediyorsun yok seni aldatmadim yarın birgün ortaya çıktığında cok pişman olursun yapma etme sensiz olamam ee diyorum açıkla neden yalan söyleyerek gittin Ankara'ya yok günü gelsin aciklicam ee diyorum o kızla ne ilgin var o kiz tesadüf olamaz yok diyor valla ilgim yok vallaha tesadüf ee diyorum neden en son gün kiz sana esin inandimi diye yazdı ya yok o kötü anlamda değil yani sıkıntı yasadiniz mi yoksa tatlıya bagladiniz mi diye merak etmiş vicdan azabı çekmiş oda yaaa kafamı o kadar karistiriyor ki zaten toplayamamistim bi yanım diyor inanma yol ver bitsin bir yanım diyor ya doğru soyluyorsa ama oraya yalanla gitmesinin baska ne tür aciklamasi olur simdide görümcem diyor ki abim sana kizinizin dogumgununde evlenme teklifi edicek bilmem ne gerçekten çok yoruldum bu kâbus ne zaman biter affetsem bu yaşadığımı unutabilcekmiyim o güven yerine gelicekmi yoksa hergun ondan nefret edip hep şüphe mi duycam

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hayatta bazı kişilere ikinci lan verilmez bunların arasında aldatmaktan var diyelim bir şekilde affettim güvenecek misin? Telefonu eline aldığında işten geç geldiğinde telefonunu açmadığında neler gelecek aklına buna göre hareket et. RABBİM herkesin yuvasına huzur mutluluk versin aldatan insan affedilemez bence. Kaybedeceğini göze alarak bunu yapıyorsa zaten eşini de hak etmiyordur. RABBİM yolunu güzelliklerle doldursun hayırlı yollara çıkarsın. 
(1,334 puan) tarafından
Evet bende senin dediklerini düşünüyorum guvenemem birdaha
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından
Bence eşinin açıklaması saçma yok günü gelsin bilmemler bir an önce bildiğim insan karisinin aklındaki şüpheleri giderir.olayi tam bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun 
(1,334 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum eger barışma kararı alırsam da tek şartım bana düzgün açıklama yapsın ozaman yapamiyorsada bıraksın gitsin
0 oy
(781 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canim iyice surundur ama affediceksende yok şöyle yok böyle bol keseden konuşan çok olur kimseyi dinleme sende kafanı topla inşallah senin ve çocuklar için en iyisi olur
(1,334 puan) tarafından
Affedip affetmicemi bilmiyorum ama affetsem yüz bulursa diye cok korkuyorum öteki türlü bebeklerim cok küçük onlarada çok üzülüyorum zaten benim tarafımdan kimse bilmiyor
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Kendin için en iyisini sen bilirsin ama sanki yalan söylüyor gibi seni tekrar kazanmaya çalışıyor bilemiyorum affetsen yine yapmaya devam etse o da kötü 
(1,334 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum aslında onu 8 yıldır tanıyorum asla böyle birşey beklemezdim bu konularda anlayislida bir insandi ama oluyor demek ki devamı gelirse iste ozaman daha beter
(1,068 puan) tarafından
Yani benim eşim yapsa ben kaldıramazdım herhalde Allah yardımcın olsun kendin için nasıl iyi olacaksa öyle yap bu düşüncelerin seni içten içe yiyip bitirmesine izin verme
(1,334 puan) tarafından
Benimde kaldirabildigim soylenemez cok zor zamanlar geçiriyorum beynimin ici hic susmuyor her gün de yanlizim kafayı yicem diye cok korkuyorum şükürler olsun ki kızım var yoksa zaten çoktan cildirmistim
0 oy
(456 puan) tarafından
Eğer ayrılmaya kesin kararlıysan onu ikna etmene gerek yokki git davanı aç ciddi olduğunu görsün. Aynı şeyleri yaşadığım için aldatmaya karşı hiç tahammülüm yok. Eski eşim herşey ortada olduğu halde hep inkar etti sonra gitti o kadınla evlendi. Öyle şeyler söylüyorduki kendimden şüphe eder hale gelmiştim
(1,334 puan) tarafından
Dilekceyi verdim dava açılacak ama icim buruk aslında onu parcalamak istiyorum cok güzel giden bir evliliği mahfettigi için cok üzgünüm çok kırgınım bazen şöyle tam duygusal anımı yakalıyor tam hadi diyorum inan ona bir şans daha ver ama sonra yalanı geliyor aklima kızla neler yapmış neler konuşmuş olma ihtimalleri deliye dönüyorum yani baya bi dagildim cok zor zamanlar geçiriyorum İnsaAllah bir an önce bosanirim
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Bacım sen inanmaya meyillisin 

Hakkında hayırlısı olsun
(1,334 puan) tarafından
Benim neye meyilli olduğumu ben daha çözemedim ama hakkım da hayırlı neyse o olsun
0 oy
tarafından
O kadının eşin sana inandımi demesi zaten tüm soruların cevabını veriyor. Eşinin de mantıklı bir açıklaması zaten yok. Zamanı gelince söyleyeceğim diye bişey yok. Evliliği bitiyor. Söyleyecek biseyi olsa zaten söylerdi. Evliliğine devam ettirirmeye karar verirse bundan sonra gelecek her darbeye de hazırlıklı olman lazım. Çünkü bir kere yapan hep yapar. Gorumcene gelince de basbaya saçmalamış napcaklarini şaşırmışlar 
(1,334 puan) tarafından
Haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum bi kere alışkanlık yapcak hic olmasa bile senede bir kere zaten eger gerçekten o kizsa onlar bi kav ayda bir konusurda kiz cokta gururlu namuslu biri değil belli ki
tarafından
Kız gururlu namuslu olsa evli adamla takılır mı zaten. Kocan kendi gibi birini bulmuş işte. Aşırı ucuzz ! Sen  bak yoluna kendine bu saygısızlığı yapma derim şahsi fikrim.
(1,334 puan) tarafından
Çok doğru diyorsun zaten düşüncem olmuyor icim almıyor bir türlü
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Canim ben onu bunu bilmemde o kurt icine bi kere dustu o ordan cikmaz unutulmaz gecmezdeee bunu bil ben zoraki devam ediyorum hic birseyde degişmiyo 
(1,334 puan) tarafından
Heeh bende bunu merak ediyorum İşte unutuluyor mu yoksa hep icinde mi
(2,685 puan) tarafından
Ne yapsa gene mi diyecen ne dese dogrulugunu sorgulayacan dogru bile dese acabasi olacak her sozu yalan gelecek icin dogrulmayacak aha iki gun unuttun diyelim illaki biseyde gene onune cikacak
(1,334 puan) tarafından
Offf evet haklısın suan ayrı olmamiza rağmen akşamları kızını görmeye geldiğinde telefonu çalıp acmadiginda Allah bilir kim arıyor diye içimden geçiriyorum
0 oy
(192 puan) tarafından
Bu konuyla ilgili postunu hatırlıyorum sen sanki acaba mi dyosun bence ama ben sana diyim bu konunun acabasi olmaz her adam inkar eder yinede sen bilirsin 
(1,334 puan) tarafından
Yok ben o konuya acaba demiyorum zaten benim acaba dediğim şey olurda hadi bi şans verirsem unutabilir miyim onun dediği gibi unuturcam guvendircem diyor o olur yoksa suan olduğu gibi hergun icim icimi kemircekmi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
18 cevap 693 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu