0 oy
884 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim gibi eşi sürekli alkol alan alkole başı belada olan var mı ? Ne yapiyorsunuz 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sürekli değil ama içer arada içme dememe rağmen kaç kere kavga etik  smdi  cocgum dogdukdn sonra söz icmicm dedi bnde tmm dedm içersen artık biter dedm bktm cunki
tarafından
Bende bıktım nefret ettim artık ne yapacam bilmiyom bırakmaz bende böyle kabul edemiyorum çıkış kapısı ariyorum
-Reklam-
0 oy
(163,334 puan) tarafından
Yok benim esim hacı icmez asla bildigim kadariyla kuran ı kerim de bi ayet var alkol alanlara suya okuyup icircen hangi ayet kacimci cuz bilmiyom ama faydasini gorursun arastir oku cok zor yaa allah yardimcin olsun
tarafından
Benim esimde icer, kac kez kavga ettik.
Neler dedim neler yaptim anlamiyo arada iciyo bide ictigi aksam sabah karsi geliyo her aksam degil ama bir aksami yetiyo.
İslah edemedim ne diyim bide oglumuz var suyuna gidiyorum artik bi sekilde esimde bide hepatit b var tetikliyo alkol anlamiyo ama.
tarafından
Yok mu bunun bir çaresi acaba
tarafından
Icinden gelmesi lazim arkadaş cevreside tetikliyo malesef erkekler bizim gibi değil rahatlar Âllah sabir versin dogru yola soksun eşlerimizi zor neler cektim bende kavga gurultu bazen vurduda ama elimden bisey gelmiyo 10 aylikda oğlum var gecen diyorum ben icmeni istemiyorum icerek geldi annemler bendeydi kaliyolardi esim sabah 4de geldi eve, ben icerim arada deyip agzima lafi kapatti ne dersin bunu boylesine bide ben alkolik degilim 7/24 icmiyorum diyor.
(163,334 puan) tarafından
Kız oyle kisilere parani kaptirma zaten gunaha girersin tehlikeli isler bi cami hocasina sor o dedigim ayeti bilir allah ıslah etsin colugun cocugun parasini evin rizkini alkole veriyolar cok kotu bisi yaa
(7,931 puan) tarafından
O tür şeyler parayla yapılmaz. Allah rızası için yapılır şarlatan o
0 oy
(267 puan) tarafından
Uzuldum ya rabbim o illeti onun gozunden karartsin
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Çok şükür öyle içmeye meraklı değildir anca tatile gidersek 1.2 kadeh içer oda belki .
0 oy
tarafından

Hiçbişey yapmıyorum artık tükendim  saldım çayıra mevlam kayıra 

tarafından
Alkollü görünce nefret ediyorum yüzüne bile bakmak istemiyorum
tarafından
Ahh ahh ne desemki aynı dert bendede var canım allah bildiği gibi yapsın yapma dedikçe tatlanıyo resmen o yüzden allah ından bulsun
0 oy
tarafından
Evlenmeden önce bilmiyor muydun içtiğini 
tarafından
Bana yanlizliktan içtiğini oda biktigini evlenince bırakacağıni söylemişti .bende ***** gibi inanmisim
tarafından
Yazık olmus keske inanmasaydin Allahin yasakladigini yapan eş için bırakır mi? Allah hidayet versin
0 oy
tarafından
Ağzına sürmez surenle tokalaşmaz bile eşim. bağımlısı ise içeriğinde sana zarar vermiyor kavga cikartmiyorsa çok cabalamana rağmen böyle ise huzursuzluk yaşatmıyirsa kendi haline bırak bu yüzden yuvani yıkma derim. Rabbim ıslah etsin. Alkole ne kadar para veriyorsa ondan o kadar para al her seferinde 
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Benim eşim içiyo o da arada arkadaslarıyla hiç bı zararını görmedim ama kendisine diyorumiöme yazık günah diye vazgeçmiyo bekarlıktn kalma bi alışkanlık işte. Bazen alkollü gelir sayıklar seni seviyorum diye agzından falan laf almşlgmda vardr :) 
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Ne içki ne sigara yok ikimizdede  çok şükür. Insaalh içmez senin eşinde canim
0 oy
tarafından
Çok şükür ağzına bile almadi benim eşim arkadaşları var içen izin vermiyorum onlarla görüşmesine tek iki kez lisedeyken esrar çekmiş arkadaşlarında onu bile diyorum rabbim sorsun hesabını
tarafından
Aynen arkadaş cevresi hep alkolik
0 oy
(162 puan) tarafından
Benim esimde borclardan bi ara bi bosluga dustu 3 ay falan icti bundan 6 once falan di şukür bitti rabbim yardim etsin cok zor sabaha kadar leş gibi kokardi odaya bile sinerdi kokusu mevlam ıslah etsin
0 oy
(1,345 puan) tarafından
1 sene 3 aylık evliyiz 2 defa içti o zıkkımı bekarken içiyordu evlenince asla olmaz dedi 2 defa oldu oda yanımda bile yoktu ama her içtiğinde beni aradı ağladı seni çok özledim ondan içtim diye sôz verdi bida içmicem diye bakalım
0 oy
tarafından

Şahmeran duası oku , peygamberimiz her türlü dilek için okunmali demiş 

Ama.once abdest al ve niçin okuduğuna dair niyet et büyük bir su şişesi üzerine oku , eşine içir yemeğe köy çaya koy eve serp esinjn kıyafetlerine serp inşallah düzelir 

0 oy
tarafından

Beraber içmişliğimiz var eve sokmam ben alkol dışarda bi kaç sefer içtik anı kalsın diye :) ama gideyim arkadaşlarımla içeyim demez diyemez 

0 oy
(113 puan) tarafından
Valla bişey yapmıyorum cumartesi ve cuma alkol günü bizde be yapsam da içiyo 
0 oy
tarafından
Alkolık mı pekı onu merak ettım 
tarafından
Defalarca konuştum iyilikten de kötülükten de anlamıyor tamam diyor geliyor yine aynı bıktım usandım tükendim artik
tarafından
Ne ypmayı düşünüyorsun
tarafından
Boşanip kurtulmak istiyorum çocuk 15 haftalık oldu alınma zamani geçti vaktinde aldirmadigim içinde çok pişmanım
tarafından
Oyle deme ya ben kürtaj oldum da çok zor birşey inşallah doğru yolu bulur ve düzelırsınız
tarafından
Keşke ama ümidim yok artık

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (490 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 437 göst.
+2 oy
34 cevap 1,503 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Manolyam (3,336 puan) tarafından soruldu
+1 oy