0 oy
997 göst.
Diğer kategorisinde (22,812 puan) tarafından
Doğum günü hediyesi olarak robot istiyorum ama eşim saat almak istiyor. Robot için elektrikli gırgır diyor. Sizce robot süpürge daha mantıklı değil mi. Kullananlar gerçekten memnun musunuz. Yoksa eşimin dediği gibi gırgır gibi mi süpürüyor?

Bir arkadasimizkn var. Onlar pek sık kullanmiyorlar. Ondan biraz tereddüt ettim. Buraya sorayım dedim 

28 Cevaplar

0 oy
(1,754 puan) tarafından
Kablosuz şarjlı süpürge bencee
(22,812 puan) tarafından
Kablolusu olunca kablosuza ihtiyaç duymadım hiç.
(1,754 puan) tarafından
Bana kabloluyla gezmek zor geliyor bazı yerlere yetişmiyor sürekli priz ariyorsun, hızlı ve pratik geliyor kablosuz, hepsinin avantajları ve dezavantajları var ya
-Reklam-
0 oy
(53,859 puan) tarafından
imkanin varsa supurge daha iyi 
(22,812 puan) tarafından
Bence de o daha iyi. Bakalım nasip
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Tabiki de robot supurge. Bugun ortaligi topladim. Disari ciktik. Geldigimde tum ev supurulmustu. Buyuk rahatlik. 
0 oy
tarafından
Tabiki robot 1.5 senedir elim ayağım resmen 6 gün boyunca çalışır 1 gün tatil yapar sadece evden yokken çalıştır robotu gelince miss gibi ev tasarlayıp uretenden Allah razı olsun Bi çok kadının hayir duasıni almıştır 
0 oy
(365 puan) tarafından
Valla canım bende eufy robovac 35 c var ama çok memnunum diyemem benimkinde mop yok bide haritalandirma yok hep peşinde gezmem lazım yine kendim siliyorum bı odaya koyuyorum 10 dakika kapıyı koyuyorum sonra mutfağa koyuyorum kapıyı kapatıyorum şarjı bitiyor evim 3+1 bide haritalandirma yok kafasına göre süpürüyor beğenmiyorum ne yalan söyleyeyim alicaksan haritalandirma özelliği olan bişey al bide mopu olsun böyle olunca çok işe yaramıyor 
0 oy
(2,791 puan) tarafından
Tabii ki robot. 2 sene önce Xiaomi vacuum mop pro aldık ve aşırı memnunum. Benim eşim de çok saçma buluyordu ama gelince benden çok kendi memnun kaldı çünkü evi arada ona da supurtuyordum. Kanepe ustleri için  normal süpürge açıyorum. Genelde hep robot çalışıyor. Bazaminizin altına yüksek ayaklar taktik yatak altına da giriyor öyle rahat ki.
0 oy
(18,204 puan) tarafından
Robot daha iyi bence benim yok ama gördüm gırgır niyetine kullanılır 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 560 göst.
26 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
5 cevap 115 göst.
+1 oy