0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

Postumdada yazmıştım bugün girdim ayrıntılıya radyoloji ve kadın doğum doktoru normal olduğunu söyledi ama bana sıvı aldırmak istiyorsan aldiralim emin olmk istersen dedi bu testler sadece tarama amaçlı kesin değil dedi. Hayır dedim form doldurdum imza attım istemiyorum dedim . Çocuğun biseyi yoksa neden istedi kafama takıldı. Birde size soraym dedim normaldir yaziyor herşey 

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar kolay dıyolar ya sıvı alalım bısey yapalım durduk yere
(26 puan) tarafından
Aynn canım bu testler zaten insana stres başka bişey değil. Hem iyi diyor hem sıvı aldırmak ister misin diyor
tarafından
Ben ıkılı taramayı kacırmıstım doktor kan aldırmaya gıttıgımde gel nolur nolmaz uclu teste bakalım dedı kandan ona baktılar, aman pişman oldum test sonucunu beklerken dogurdum nerdeyse, evet ıkılı tarama ve detaylı ultrason sart yapılmalı ama sonucunda bır sıkıntı yoksa sıvı neden alınsın
(26 puan) tarafından
Bu sonuçlara göre bir sıkıntı varmı snce normal yazıyor
tarafından
Hayır hayır sıkıntı yok benım testte cınsıyetı de yazıyodu yukarıda uclu taramaydı benjmkı, hıc korkma saglıkla kucagına al ınsaAllah
(26 puan) tarafından
Amin canm inşallah kafamı iyice karıştırdı
-Reklam-
0 oy
(5,196 puan) tarafından
Sonucun Gayet normal görünüyor canım bir terslik olsaydı çıkardı zaten en önemlisi bu detaylı ultrason
(26 puan) tarafından
Emin olmak istersen dedi bunlar yüzde yüz güvenilir sonuçlar değil dedi
(5,196 puan) tarafından
Yok ya yaptırma çok saçma çocuğun herşeyi normal gerek yok bence yapma Dr sacmalamis
(26 puan) tarafından
Yaptirmayacam zaten. Sanki bişey varmış gibi forma ne olursa olsun doguracagim yazdırdı bana.
(5,196 puan) tarafından
İnsanı durduk yere strese sokuyorlar,stres yapma canım sonuclarin temiz sağlıkla kucağına al inşallah
(26 puan) tarafından
Amin cnm çok teşekkür ederim içim rahatladı valla

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 494 göst.
0 oy
1 cevap 189 göst.
+3 oy
3 cevap 2,090 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,197 soru