0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Kızlar bir haber aldım mahfoldum eşimin arkadaşının kızı 5 yaşlarında hasta diye çocuk acile götürüyorlar öksürük var diye çocuk bir anda kötüleşiyor ve yogun bakıma alınıyor, daha önce götürdükleri doktor ilaç verip yolluyormuş hep, son gittiklerinde ciğer muayenesi yapılmış sonunda ve zatürre ilerlemiş 1 hafta yogun bakımda kalıp vefat etmiş. Öksüren hırıltısı olan tıkanmalı nefes alıp veren çocuklarınıza ciğer muayenesi yapılmadan geri getirmeyin ne olur. Şu dönemde 15 günde bir ciğer muayenesi yapılsın dedi doktorumuz bize lütfen dikkat edelim, öksürüyor ıhlamur vereyim onu bunu vereyim diye beklemeyin çok üzgünüm :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece burun akintisi sorun olusturur mu acaba o sekilde öksürük yok ama burun akintisi oluyor ara ara 
(25,181 puan) tarafından
Öksürük birçok sebepten olur canım burun akıntısı geniz akıntısı veya burun tıkanıklığı. Önemli olan neden oldugunu öğrenmektir. Bunun için ciğerdenmi geliyor yoksa başka sebeple mi öksürüyor bilmek önemli
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından
Allah'ım esirgesin benmki de kuru öksürük oluyo 
(25,181 puan) tarafından
Yaptırmadıysan mutlaka yaptır lütfen ciğerlerini temiz oldugundan emin oldugumuz sürece korkmayın dedi geçen gün doktor bize
0 oy
(542 puan) tarafından
Bronsiolitten beri griplerinde hep hiriltili balgam sesli gogsu oksurugu boyle oluyo gecene kadar.Her seferinde gotururdum bu sefer evde yaptiklarimla ilerlemedigini gozlemliyorum goturmedim.Vefat eden cocuk kotulememis mi farkedilmemis mi yani? Bahanesi tabiki ecel geldikten sonra da.Her goturdugumuzde salgin diyolar cigerleri iyi diyolar gereksiz telas yaptigimizi hissettiriyolar o yuzden bu sefer goturmedim.Bu 2 aydir 5. Gribimiz resmen gecti derken yenisi geliyo sirayla.Bu son grip direkt oksuruk hiriltilarla basladi ama kotuye gitmedi gun icinde pek oksurmuyo ancak yemek yerken ozellikle balgam sesini duyuyorum ilerleme farkettigim an gotururum diye düşündüm.
(25,181 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun çok. Ciğerim temiz oldugundan emin oldugumuz sürece korkmayın dedi doktor bize. Evet birçok sebebi oluyor hırıltı öksürük ve tıkanmanın ama ciğerden mi kaynaklı soguk algınlıgından mı alerji den mi önemli olan bunun teşhis edilmesi. Götürmüşler kaç defa ama ilaç verip yollamışlar
(542 puan) tarafından
Allah razı olsun canım cümlemizin yavrusunu korusun sağlıklı uzun ömürleri olsun inşAllah
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Allahim ailesine sabır versin...
(25,181 puan) tarafından
Amin...
0 oy
(30,201 puan) tarafından

Mevlam göstermesin çok zor 

(25,181 puan) tarafından
Amin:(
0 oy
tarafından
Rabbim ailesine sabır versin inşallah

Haklısın canım hastalık çok dikkatli olmak lazım 
(25,181 puan) tarafından
Amin canım Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı
0 oy
(10,000 puan) tarafından
Ateşten bizede doktora gitmiştik hastaneye baktılar bebeğime tekbir amaclı hastanede kalmıştık şükür bişeyi cıkmadı
(25,181 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(10,000 puan) tarafından
Sağol  canım tedbir almak lazım
0 oy
(204 puan) tarafından
Ben hemen götürüyorum zatürre olmuştu bi keresinde 3 gün yattı hastanede yavrum o kadar kötüydü ki bi günde oldu. Bence öksürük diyip geçmemek lazım sonra daha kötü oluyor. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın.
(25,181 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım aynen öksürük neden kaynaklanıyor bilmek Lazım
(204 puan) tarafından
Sağol cnm bizimkinde astım var o yüzden beklemem giderim.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 381 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,148 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 674 göst.
0 oy
11 cevap 731 göst.
27 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
18 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,687 soru

24,143,204 cevap

334,564 kullanıcı

...