+1 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde (16,054 puan) tarafından

image

bizim kuzu başladı bile sevdi de. Hem eşleştirme hem bağ kurma yeteneği gelişsin. Tabi uygun yaş grubu için bu 

7 Cevaplar

0 oy
(2,366 puan) tarafından
Keşke şu döneme atlayabilsem 1 yaş etkinlik yapınca etkinliği yiyor :) 
(16,054 puan) tarafından
Ahahhshs ona da motor beceri etkinliği lazım balım
(2,366 puan) tarafından
Genelde hoplamalı xıplamalı aksiyonlu şeyler lazım hocam :) yerinde asla duramıyor
(16,054 puan) tarafından
Olsun o da lazım annesi :) biz anca akşam parka hava çok sıcak burada
(2,366 puan) tarafından
Bizim bura da öyle bir de bazen çok belirsiz kapımın önünde allahtan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet çok güzelmiş bı deneyelim bugun.

Teşekkür ederim...
(16,054 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(13,814 puan) tarafından
Ayy cok gyzel kiz saol hemen yapicam
(16,054 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından

Ben bunu yapmaya kalksam benim sıpa anında yer bunu üstünede kalemleri doğrar baharat yapar :D

(16,054 puan) tarafından
Seninki sanki minik ama bizimkinden yağmur ya  bir de erkek bebe ☺️ bitirdi bizimki dondurma keyfi yapıyor
tarafından
Bi an önce 3 4 yasa gelsene bende şöyle şeyler yapsam o kadar imreniyorum ki :))) maasallah keyifle yesin afiyet olsun
(16,054 puan) tarafından
Sağolasın canım :)
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Zibilyon tane etkinlik malzemesi var. Asla yapmiyor. 
(16,054 puan) tarafından
Kreşten fazlaca alışkın bizim kız balım eksiklik hissediyor yani
(2,924 puan) tarafından
Yok Valla. Otun grubunda cok seviyordu. Artik evde yapmiyor
0 oy
tarafından
Öğretmenmisiniz tam bilmiyorumda bisey sorcaktim?

Degilsenizde yardımcı olabilme şansınız olurmu ben genede sorayim 

Benim kızım 4 yaşını dolduruyo ay sonunda kitaplari yırtıp kalemleri kemiriyo ben asla önüne geçemiyorum en son yazip silinen kitap aldim keçeli kalem aldim bak annem koltuklara filan yazma sadece kitabinda aslani bakiciya ulaştır karincayi yuvasina ulaştır tarzinda oyunlar vardi ama asla yapmiyor tüm koltuklari keceli kalemle boyamısti sizce napabilirim?
(16,054 puan) tarafından
Lise öğretmeniyim canım ama kendi yöntemim şu etkinliği önce ben yaptım sonra o yaptı hep. Ve beni hep yazarken okurken kalem kağıtla haşır neşir görüyor. Yani etkinliği iki kişi yapmak şart. Bir de hikayeleme yapın. Minik aslan kaybolmuş annesi onu burada bekliyor hadi annem beraber götürelim gibi. Bir de çocuğun yapısı da önemli. Benim kızım kural seviyor. Burayı boyayamayız dediğimde orayı boyamaz. Keçeli değil silinebilir kalem alın keçeli riskli. Her gün etkinlik saati oyun saati okuma saati günü bölün. Çocuk düzen sever. Çocuk kural sever. Ve sabırlı olun. Aslında yağmur/eğitmen daha net yorum yapabilir dediğim gibi benim öğrenciler en az 15 yaşında :)
tarafından
1 ay sonra sübyan kursuna gidecek ordada dinlemez diye aşırı korkuyorum ☺ aslinda bende kuralciyim gayette guzel anlatırım bak silinmiyo yazma filan diye ama yok benimki aşırı sabırsız bende basinda oluyorum genelde ama minik bebegim vardi 5 dakika biraktim ortalığı telef etmisti bende mesala incik boncuk islerden çabuk sıkılırım acaba odami sıkılıyo diye düşünmüyo degilim birazdan bu etkinligi denicem sevicekmi bakalim bikez makarna etkinligi yapmistik baktim yüzük makarnalari asla geçirmemiş hep kemirmisti jsjsjsjjs
(16,054 puan) tarafından
Afiyet olsun ya çocuktan çocuğa da değişiyor dediğim gibi bazı çocuk sabırsız oluyor bazısı seviyor uğraşmayı. Bir de 2 yaşından beri kreşte haliyle çok fazla etkinlik da yaptı alışkın o duruma.
tarafından
Yok benimki sabirsiz ve asla dinlemiyor suan bizde yapiyoruz benim dediğimden gayrı herseyi yapiyo
0 oy
tarafından
Etkinlik güzel miş ama biz biraz küçüğüz bunun için 
(16,054 puan) tarafından
Aklında kalsın balım büyüyünce lazım oluyor bugün napsak diye
tarafından
O zamana kadar aklımda kalır mı :)
(16,054 puan) tarafından
Ss al kız ahahhs :)
tarafından
:) :) 19 aylık daha benim kız
(16,054 puan) tarafından
Bir sene sonra yapar bunları kız

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 484 göst.
19 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 386 göst.
24 Aralık 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayliz.0 (1,003 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 752 göst.
0 oy
8 cevap 386 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,554 soru

24,402,280 cevap

350,228 kullanıcı

...