0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (1,437 puan) tarafından
Aşkolar hello iyi geceler :) 

Ben kestaneyi hep suda bekletip ustunu çizip fırına verenlerdenim. Bide haşlayip yapiliyomuş nasil oluyo deneyen var mi

7 Cevaplar

0 oy
(1,193 puan) tarafından
teflon tencereye cizip koyuyorum ustune de su ekliyorum suyu bitene kadar haslaniyor baktim hala sert biraz daha ekliyorum sonra su cekilincede biraz kavurur gibi yapiyorum cokta guzel oluyor bnce
(1,437 puan) tarafından
Tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Hiç yapmadım canım ama geçen sene eşimin halası kavururken tuzda atmıştı azcık kestanelere efsane güzel oluyo postu okuyunca aklıma geldi. İstersen dene :)
(1,437 puan) tarafından
Bende deniyim bi saol canim
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Evet düdüklüde şeker atıp hasliyorlar da ben tatlı sevmiyorum yakıştıramıyorum yani 
(1,437 puan) tarafından
Dağilmaz mi yaa duduklude
(6,848 puan) tarafından
Çok tutmamak lazm +15 dk bak duruma göre kontrollü gidersin cnm
0 oy
tarafından
K.validem başlıyor çok güzel oluyor ❤️
(1,437 puan) tarafından
Nasil haşliyor
0 oy
tarafından
Ben hep haşlarim  öyle seviyoruz çizip üstünü geçene kadar su koyuyorum 1 kaşık şeker atıyorum düdüklü de sipsak  yapıyorum .kestane asigiyim
(1,437 puan) tarafından
Ne kadar süre haşliyosun canim bide firina veriyomusun haşladiktan sonra
tarafından
Yok vermiyorum kuzum haşlayın yeterli oluyor çok haslarsan içi çıkar kontrollü hasliyorum mesela düdüklü ötüyor ya 20 dk sonra kapatıp kontrol ediyorum
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Bende geçen ilk kez haşladım ve mükemmel oldu. Haslayınca kabukları daha güzel açıldı. Sivri kısmını kesmeden 3 kenardan kesicen bacım. İlk 20 dk suda beklettim çizdim. Sonra haşladım ben baya haşlamışım unuttum :D sonra tavaya dizdim tek tek öyle açtım aygazı baya baya maşa ile döndürdüm çok olunca kaşıkla karıştırdım :D sonra tadına baktım olmuş. Baktım çok haşladıımdan biraz tadı kaçmış. Biraz tuz ekledim. Enfes oldu. Ben normalde tuzla yiyemem ama değişiklik arayan olursa yapsın güzel oldu :)
(1,437 puan) tarafından
Akşam deniycem bakalim :)
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Çizip 10 dk haşlıyorum daha sonra fırına atıyorum çok daha güzel oluyor
(1,437 puan) tarafından
Tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 378 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asabii (812 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
5 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esvet (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,833 soru

24,064,734 cevap

330,300 kullanıcı

...