0 oy
1,016 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,965 puan) tarafından
5 gün önce anı gelen suyum ile 36+1 de ikizlerime doğum yaptım, Rabbim yıllar sonra bir kız Bir oğlan evlat nasip etti hamd olsun ama kucağımıza alamadan kokusunu içinize çekmeden yoğun bakıma girdiler, özellikle kızımın durumu kritik , Allah rızası için bebeklerime dua edin bir an önce sağlıkla hayırla kavusalim, müslümanin müslümana duası kabul olur derler, Rabbim kimseyi evladı ile sınamasin , şimdiden hepinizden Allah razı olsun...

38 Cevaplar

0 oy
(6,775 puan) tarafından
Allah'ım sağlık sıhhat versin. İnşallah hayırlısı ile sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
-Reklam-
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Allah kavuştursun sizi 

Sağlık versin yüce Rabbim 
0 oy
tarafından
Rabbım acil şifalar versin sağlıkla hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canim 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

insAllah sağlıklarına kavuşurlar.

0 oy
(8,639 puan) tarafından
Allah şifa versin tez zamanda kucağına al ikisini de inşallah 
0 oy
tarafından
Kilolari ne kadar

Rabbim afiyetle kucağına almayı nasip etsin

313 fatiha okuyun ikisine ayri ayri sifalari icin kardesim
0 oy
(264 puan) tarafından
Rabim yavrularını sana bağşlasın canm 
0 oy
(403 puan) tarafından
Canım ben 34 haftada doğurdum ikizlerimi yoğun bakımda 10 gün yattılar şuan 15 aylıklar hiç durmuyolar inşallah senin bebislerinde benimkiler gibi olur korkma kabini ferah tut güçlü ol 
0 oy
(130 puan) tarafından
canim benim seni cok iyi anliyorum yuregim yandi yaziyi gorunce benim yavrumda 21 gun kaldi 4 gun olum riski vardi entube oldu suan yanimda 4 aylik Rabbim yavrularini sana bagislasin kokusu hep yaninda olsun insallah 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrularını rabbim şifa versin 
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Allah şifa versin Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı şekilde size bağışlasın bebeklerini Allah yardımcınız olsun inşaAllah 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah 
0 oy
(535 puan) tarafından
Rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah surekli inşirah suresi dinle sıfasına çok inanırım , benim oğlumda 35+5 de geldi dünyaya 20 gün kaldı yoğun bakımda ve bunun ilk 11 günü entube idi hiç umudumu kaybetmedim sende etme ilk kucağıma aldığımda 19 günlükte düşün ama şimdi Allaha şükür yaşına girecek Rabbim öyle bir güç veriyor ki onlara sasip kalıyor insan iyi olacaklar zaman alacak zor gelecek ama geçecek inan
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Rabbim sağlık sıhat ile kucagınıza bebişlerinizi almayı nasip etsin. Şifalar diliyorum bebişlerinize. 
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin inşallah 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah hamileyim bol dua edecem Rabb'im şifasını versin inşallah 
0 oy
tarafından
Allah şifalarını versin inşallah tez zamanda sağlıcakla kavuşursunuz.

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 885 göst.
0 oy
42 cevap 2,085 göst.
24 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 2,996 göst.
0 oy
8 cevap 385 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru