0 oy
405 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (33 puan) tarafından
biliyorum her sey inanmakla basliyor az yemek spor ama kucuk cocugum var spor filan yapamiyorum  hiç bi şey yapamıyorum deneyip de faydasini goren var mi yarayan bi şey var mı kilo vermek icin  artık iyice bunalımdayım

9 Cevaplar

0 oy
(2,359 puan) tarafından
Yoğurt suyu  ılık su iç bolmsinir yap zayiflarsin belki bende kurdum tükendim alamiyorum 46 kiloyum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aralıklı oruç yapıyorum  oğlum  8 aylık ve emziriyorum bol su içtiğimiz için sütümü etkilemedi 
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Diyetisyenle zayıflıyorum online diyet kendime yaptığım en büyük yatırımmmmm
(2,743 puan) tarafından
Kahbedünya ile beraber aynı diyetisyene gidiyoruz :))) buradan biri daha var hatta ona giden :))
tarafından
Burdan 3-4 kişi var Kübra hanıma giden ☺️

İstahimda azalma oldu ben 13 gündür Nescafe icmiyorum benim için çok büyük rekor çikolata yemiyorum buda benim için büyük bir rekor pilav makarna vs yemiyorum en önemlisi ekmek aramıyorum
(2,743 puan) tarafından
Yaaa esma sen benden daha gılzısın hastane beni bozdu ya az
tarafından
Beni evdekiler.cok zorluyor ama bozarsam biliyorum ki kendime büyük haksizlik yapicam çünkü beni çok rahatsız ediyor artık Esma ☺️

Kondisyon bisikletim var smdi onuda aradım yaptırıyorum
(732 puan) tarafından
Ben de düşündüm ama diyetisyene uyumam yani kendimi biliyorum o yüzden vazgeçtim
0 oy
(113 puan) tarafından

Siz böyle de çok güzelsiniz :) Ancak sağlık için kilolara elveda demek güzel karar :) Aralıklı oruç denediniz mi??

(33 puan) tarafından
Denemedim hiç inanın nasıl oluyor tam olarak onu da bilmiyorum siz yardimci olur musunuz acaba
(113 puan) tarafından
İnternetten de detayını araştırabilirsiniz; Saatlerini özellikle.. Başlamaya karar verirseniz saatlerini kendinize uygun olanı seçersiniz.. 16 saat açlık şart.. İlk 8-10 saatte vücudunuzdaki glikojeni bitirdiğinizde geri kalan sürede metabolizmanız yağ yakıyor.. Ben çalıştığım için akşam en geç 20:00'ye kadar yemek yeme olayını bitiriyordum.. Bir sonraki gün iş yerinde öğle yemeğine 12:00'de çıkıyordum..(müsaitlik varsa ve yemek değil de kahvaltı istiyorsanız siz böyle uygularsınız)akşam yemeğine kadar da ofiste meyve ya da kuruyemiş bitki çayları ara ara atıştırdım.. Öğlen yemeğine kadar olan ki zaman diliminde su çay bitki çayları filtre kahve serbest.. Ben sabahları filtre kahve içiyordum; tokluk hissi de veriyor çünkü.. Zaten gün içinde de yoğunsanız yemeğe kadar olan süre hızlı geçiyor..ve vücutta da arınma & detoks gibi oluyor mide hafifliyor.. bunu birkaç gün sonra alışınca iyice hissedeceksiniz.. Öğünlerde ne yiyeceğiniz size kalmış; ama bu demek değil ki açlık çekiyorum yağ yakıyorum karbonhidrata her şeye devam ! ..Ekmeği çıkarın ya da günlük 1 dilimle sınırlandırın.. Abur cuburu kesin.. Ben bu şekilde çok kasmadan ilk ayda 5 kilo vererek başladım sonra ideal kiloma düştüm.. sonrasında dikkat ettim..1 gün kaçırırsanız diğer gün kısıp dengeleyin.. Ve hayatı da bu yüzden kendinize zehretmeyin :)
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ben de hamileyim. Şimdiden kilonun derdine düştüm. Çok kilo aldım. Bacaklarım g.ötüm kocaman oldu. Çok moralim bozuluyor. Arka arkaya iki hamilelik yaşayınca böyle oldum malesef. :(
0 oy
(171 puan) tarafından
Günlük düzenli iki bardak yeşil çay için emzirmiyorsanız
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Canım her sabah limonlu maydanozlu su iç ekmek yeme az az yemek ye ama sık ye fakat ekmek yeme farkı görürsün bir ay sonra 
0 oy
(786 puan) tarafından
Ben verdiğim kilolar ile burda inanilmadim yalanci dediler bana  neler yaptığımı sanada anlatayim internetten  forx5 aldım  bol su içtim  az yedim acliktan olsem bile gece yada gec saatlerde bisey yemedim birazda spor yapmaya calisrim ama benim çocukla  hayatim spor zaten 
(732 puan) tarafından
Emzirenler de içebiliyor mu o çaydan
(786 puan) tarafından
3 aydan sonra evet

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 825 göst.
0 oy
5 cevap 340 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,627 göst.