İnternetten de detayını araştırabilirsiniz; Saatlerini özellikle.. Başlamaya karar verirseniz saatlerini kendinize uygun olanı seçersiniz.. 16 saat açlık şart.. İlk 8-10 saatte vücudunuzdaki glikojeni bitirdiğinizde geri kalan sürede metabolizmanız yağ yakıyor.. Ben çalıştığım için akşam en geç 20:00'ye kadar yemek yeme olayını bitiriyordum.. Bir sonraki gün iş yerinde öğle yemeğine 12:00'de çıkıyordum..(müsaitlik varsa ve yemek değil de kahvaltı istiyorsanız siz böyle uygularsınız)akşam yemeğine kadar da ofiste meyve ya da kuruyemiş bitki çayları ara ara atıştırdım.. Öğlen yemeğine kadar olan ki zaman diliminde su çay bitki çayları filtre kahve serbest.. Ben sabahları filtre kahve içiyordum; tokluk hissi de veriyor çünkü.. Zaten gün içinde de yoğunsanız yemeğe kadar olan süre hızlı geçiyor..ve vücutta da arınma & detoks gibi oluyor mide hafifliyor.. bunu birkaç gün sonra alışınca iyice hissedeceksiniz.. Öğünlerde ne yiyeceğiniz size kalmış; ama bu demek değil ki açlık çekiyorum yağ yakıyorum karbonhidrata her şeye devam ! ..Ekmeği çıkarın ya da günlük 1 dilimle sınırlandırın.. Abur cuburu kesin.. Ben bu şekilde çok kasmadan ilk ayda 5 kilo vererek başladım sonra ideal kiloma düştüm.. sonrasında dikkat ettim..1 gün kaçırırsanız diğer gün kısıp dengeleyin.. Ve hayatı da bu yüzden kendinize zehretmeyin :)