+1 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
İki sene önce ilk covid zamanı covid olunca ilaç sonrası bende ritim bozukluğu oluştu kızlar kalp ve damara çıktım ultrosonda arka kapak tıkalı ondan dedi endoskopi istedi kabuk etmedim aşırı virüs var hala korkuyorum sonra her geçen. Zaman iş ciddiye bindi ara ara çarpıntı ara ara ağrı yorulunca usulünce aşırı bı şekilde ağrı girip kolum uyusuyo doktora gidiyorum ritim bozuklugi olduğu için diyo benm gibi bu durumu yaşayan varmı arkadaşlar aşırı zor bı durum o zamanlarda endoskopiyi kabul etnedigimde önemli degl acelesi yok şimdi dedi istediğin zaman gel dedi ama işin ilerlicegini demedi ve artık dayanılmaz hal alıyor malesefki burdaki hastane de pek ilgilenmez hastalarla ugrasmazlar detaylı şekilde bı hastaneye gitmek gelmek aşırı masraf ki masrafı geçtim iki üç günümü ayırmam lazm eşim izinli olup izni de yok cidden korkuyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Geçmiş olsun bitanem ❤️
(382 puan) tarafından
Saol balım♥️
-Reklam-
0 oy
(2,495 puan) tarafından
Annemde var ritm bozukluğu var anjio oldu ömür boyu kullanacağı   hap verdi doktor  kalpte elektirik kaçağı  diye geciyor mutlaka tedavini ol
(382 puan) tarafından
Bna da dedi kalp arkası kuuck bı kapak var o tıkalı dedi
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Geçmiş olsun kovıt ılaclarının yan etkıerı col yuksek.Eşiminde kacak var mıs oda bazen sıkısıyor durup dururken hızlı atmaya başlıyor heycanlanmş gibi götürdük 2ay sonraya verdıler baska bı yerde ozel kablolar faşan takılıp bakılmş derken sukur temız cıktı bı damar bostaymş kan dolaşımı yaparken o kaçak tetıklıyomus binde bir görülür nadirdr ama tehlıkelı degıl dedi doktor ama kılosuda tetıklıyor onu cok farkettık zayıfken ses cıkmıyo ama kılo alınca cok bellı edıyo kendını
(382 puan) tarafından
Bide ilk çıktığında değişik bı ilaç vardı onu verdiler atlatamadim sonra iki ay taşıyıcı oldum sonra tekrar rast gele verdim pozotifim favocovir verdiker 40 tane 10 10 ondan sonra belli süre bı duzeldim kalbim fln ara ara oluyo ama asla strese yorulmaya gelmiyorum :(
(2,704 puan) tarafından
Asla kullanmadm kullanmam da ıcerıgını okudım sirek çöpe attm vırusun ne oldugunu bılmeden rast gele sırf ılac fırmaları zengınlesın diye ılac verdıler.bende agır geçirdim astım hastasıyım oksıjenle tüple bır hafta evde yattım uckere geçirdim bırınde hamıleydım digerindede emzırıyordum
(382 puan) tarafından
Bende de astım var ben yataktan kalkamiyodm az buz yiyip yiyip içtim ah içene kadar neler cekiyodm tek seferde 10 tane ogurnekten bıktım sonra reflü çıktı sürekli kendimi kasa kasa ogurte ogurte şimdi herseyde öyle asla ilaç hap yutamam maf etti benj
0 oy
(446 puan) tarafından
Hiç bişey senin hayatından daha değerli değil kalp bu saat gibi nezaman durur belli değil hiç aksatma git hallet 
(382 puan) tarafından
Haklsn canm:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilara k (10 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 120 göst.
+2 oy
2 cevap 143 göst.
7 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde zeyneb34 (1,082 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 234 göst.
30 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,057 soru

24,148,743 cevap

334,787 kullanıcı

...