+2 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (939 puan) tarafından

Benim surekli sol tarafım agrı oluyo özellikle yemeklerden somra olurdu. Bugun bıraz fazla ağrıyo sizce acile mi gitmeliyim yoksa randevu alıp karsiyolojıye mi gidiyim

5 Cevaplar

+1 oy
(3,977 puan) tarafından

tabii ki kardiyolojiye gitmen lazım. 

(939 puan) tarafından

Gidecem ama sanki kalp krizi geçırecem hibi bi ağrı var şu an ondam acile mi gitmem gerekır diye düşündğm

(3,977 puan) tarafından

en kısa sürede polikliniğe git, acilde gerçekten bir şey olmadıkça bakmazlar, detaylı bir muayene de olmaz. pratisyen hekimler oluyor acilde. uzman doktorlar gerçekten ölüm kalım anında geliyor 

-Reklam-
+1 oy
(4,550 puan) tarafından

Kwrdiyolojiye rdv al canim, bende gittim, yakin zamanda grip geciremlerde cok goruluyor korkulacak birsey degil demisti

(939 puan) tarafından

Randevu bulamıyorum bulursam gidecem.grıbim zaten ama grpten öncece ağrı oluyodı arasıra

+1 oy
(5,653 puan) tarafından

Acile git eger muhim bi durum yoksa zaten kardiyolojiye yonlendirirler.

0 oy
(1,347 puan) tarafından

Sol tarafında ağrı varken poliklinikmi beklenir canım sen acile git EKG çekilir zaten bir sorun varsa müdahale edilir yoksa randevuya yonlendirilirsin . Kardiyoloji ile ilgili muayeneye gittiğimizde doktor ağrı olduğu zaman gelin EKG cekilsin varsa bir sorun ozaman çıkar yoksa hiçbir agriz çarpıntı yokken cikmazmis .veya holter takılır öyle sonuç alınır .ihmal etme bunu .ama göğüs ağrısı da olabilir kalp değilse mamografi cektirmende de yarar var 40 yaş üstü isen altı isen ultrason cektir memede bir şey varsa onada baktirman lazım .Allah korusun ama ihtimaller bunlar

0 oy
(766 puan) tarafından

Öyle olduğunda nabzına bak. Acile de git istersen bakarlar. Ama en yakın zamanda Kardiyolojiye görünmelisin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,731 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 40 göst.
9 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cikolatamm (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,121 soru

24,026,764 cevap

328,472 kullanıcı

...