Benim surekli sol tarafım agrı oluyo özellikle yemeklerden somra olurdu. Bugun bıraz fazla ağrıyo sizce acile mi gitmeliyim yoksa randevu alıp karsiyolojıye mi gidiyim
tabii ki kardiyolojiye gitmen lazım.
Gidecem ama sanki kalp krizi geçırecem hibi bi ağrı var şu an ondam acile mi gitmem gerekır diye düşündğm
en kısa sürede polikliniğe git, acilde gerçekten bir şey olmadıkça bakmazlar, detaylı bir muayene de olmaz. pratisyen hekimler oluyor acilde. uzman doktorlar gerçekten ölüm kalım anında geliyor
Kwrdiyolojiye rdv al canim, bende gittim, yakin zamanda grip geciremlerde cok goruluyor korkulacak birsey degil demisti
Randevu bulamıyorum bulursam gidecem.grıbim zaten ama grpten öncece ağrı oluyodı arasıra
Acile git eger muhim bi durum yoksa zaten kardiyolojiye yonlendirirler.
Sol tarafında ağrı varken poliklinikmi beklenir canım sen acile git EKG çekilir zaten bir sorun varsa müdahale edilir yoksa randevuya yonlendirilirsin . Kardiyoloji ile ilgili muayeneye gittiğimizde doktor ağrı olduğu zaman gelin EKG cekilsin varsa bir sorun ozaman çıkar yoksa hiçbir agriz çarpıntı yokken cikmazmis .veya holter takılır öyle sonuç alınır .ihmal etme bunu .ama göğüs ağrısı da olabilir kalp değilse mamografi cektirmende de yarar var 40 yaş üstü isen altı isen ultrason cektir memede bir şey varsa onada baktirman lazım .Allah korusun ama ihtimaller bunlar
Öyle olduğunda nabzına bak. Acile de git istersen bakarlar. Ama en yakın zamanda Kardiyolojiye görünmelisin
1,466,121 soru
24,026,764 cevap
328,472 kullanıcı