0 oy
1,122 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,878 puan) tarafından
Ben nasıl anneyim bilmiyorum Allah benim belami versin dün kızma yemek verdim yemedi bende sit verdim yatarken içsin önünü titsun diye hepsini içti ama yemek yemedi sabah baygın gibiydi şüphelendim uykudan uyandırmaya çalışıyorum yok uyanmiyor naptiysam kendine gelmedi eşimi cagirdim hemen hastaneye götürdük tahlil yapti kan şekeri düşmüş doktor seker komasına girecekti getirmeseydiniz dedi ilk defa kızımı öyle gördüm resmen baygın rengi gitmiş daha 2.5 yaşında ben kötü bir anne miyim bilmiyorum kızıma iyi bakamadım şeker komasına girecekmis nerdeyse 

29 Cevaplar

0 oy
(1,878 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ben nefes alamiyorum vicdan azabından ben evladıma demek ki iyi bakamadım keşke o yemeği zorla verseydim zorlasaydim kafayı yemek üzereyim napacagimi bilmiyorum ya birdaha olursa ya bu sefer fark edemesem ona birşey olursa düşünmekten kafayı yiyorum şimdi kendine geldi ama yüzü gülmüyor nolur dua edin 
-Reklam-
0 oy
(12,040 puan) tarafından
Bazen oluyor canım öyle şeyler. Bebim kız hasta 2 gündür şurup dışında bişey yemiyor yani olacağı varmış girseydi benimkide girerdi komaya çinkü normal zamanda bile hiç yemek yemez. Çok geçmiş olsun
(1,878 puan) tarafından
Çok sağolun bilmiyorum kendime gelemiyorum delirmek üzereyim sürekli kendimi sucluyorum benim yüzümden belki oldu zorlasaydim keşke ilk defa onu o halde gördüm yarı baygindi sadece bakıyordu bize öylece
(12,040 puan) tarafından
İnan zorlamakla alakası yok. Olacağı varmış olmuş üzülmeyin
(553 puan) tarafından
Benim kızım 11 aylık 6 7 aylıkken sadece şu içiyordu inanın bakin ne mama ne qnne sütü ne ek gıda hicbisey hani Bi damla bisw yese seviniyordum şimdi ben kötü Bi anne miyi. Sizce kendinizi suçlamayın annelik duygusal biswy ondan böylesiniz gece rahat etmezseniz ara ara bakın
0 oy
(22,689 puan) tarafından
Ah dostum senin iyi anne olup olmamanla ne ilgisi var. Allah korumuş. İnşallah şeker hastalığı çıkmaz. Bişey dedi mi başka doktorlar
(1,878 puan) tarafından
İnşallah çıkmaz bilmiyorum doktor yine gelecek acildeyiz kan şekeri düşmüş çocuk nerdeyse komaya girecekti dedi gitti gelecek ona göre birşey diyecek
(22,689 puan) tarafından
Allah'ım.hayirli iyi sonuclar nasip eder inşallah. Buraya da ysz merak ederim
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Kız saçmalama senn ne suçun var çocuk yemedikten ne yapabilirsin ki bazen benmkilerde yemiyorlar saatlerce ne yapsamda yemiyorlar o zamn hepimiz.kotu anneyiz. 
(1,878 puan) tarafından
Bilmiyorum orası öyle ama keşke zorlasaydim diyorum ya Allah korusun komaya girseydi o zaman ben napardim onsuz hiç düşünemedim böyle olacağını sütünü içti tamam dedim çünku yemek yemedi eşimde yedirmeye çalıştı yine yemedi
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım iştahsızlık çok zor kendini suçlama sen yedirmeyi denemişsin rabbim korusun hepsini 
0 oy
(144 puan) tarafından
Kendini suçlama kötü anne olsan o sütü dahi vermezdin tutsun diye . Hepimizin çocuğu dört dörtlük yemiyor bazen hiç yemeden gününü geçirdikleri bile oluyor. İnşallah kötü durum cikmaz da sağ salim çıkarsınız hastaneden. Gelmiş geçmiş olsun. Aslında süt içmiş yani neden komaya girecek kadar şekeri düşmüş ki hayret. Bence açlıktan değil o 
0 oy
(329 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun da ben anlamadım açlıktan şeker komasına mı giriliyor yoksa süt içtiği içinmi şekeri düğmüş yada çıkmışmı onuda anlamadım önlem amaçlı soruyorum :(

(1,878 puan) tarafından
Doktor bekliyoruz canim onagore birşey diyecek şimdilik iyi görünüyor kızım tepki vermeye başladı serum falan yaptılar kan şekeri 44 çıkmış en düşük 60 olması lazimmis doktor açlıkla ilgili birşey demedi herkes aç kalmış ondan dedi dün yemek yemedi doğru dürüst sadece gece süt içti o kadar
0 oy
tarafından
Çok çok geçmiş olsun kendini suçlama ama bi öğün yemek yememesiyle nasıl böyle olmuş ki 

Belki değerleri zaten düşüktü ac kalmak da bu hale getirdi 

Zaten baktırmışsınızdir muhakkak kan değerlerine ona göre takviye alın tekrar geçmiş olsun 
(1,878 puan) tarafından
Bilmiyorum inan nasil oldu sabah halen gözümün knunden gitmiyor baygın gibi yatıyordu şüphelendim uyandırmaya çalıştım yok uyanmiyor naptiysam gözünü açıyor ama gözleri geri gidiyor bize hiç tepki vermiyor sadece bakiyordu öylece kan değerleri normaldi en son sadece kansızlık vardı ama şimdi neden böyle oldu bilmiyorum dün birşey yemedi ama süt içti
tarafından
Canım kansızlık varmış zaten çok süt içmekte kansızlığı tetikliyor bildiğin kısır döngüye giriyor yanı o süt içtikçe kansızlığı artmıştır eğer seviyorsa kuru siyah üzüm yedir yeşil yapraklı sebzeler yesin dr zaten gereken bilgiyi verir ama sütü bir bardak verin yeterli olur
Eltim oğluna günde 1 litre verirdi çocugun gözünün altı mosmor olurdu artık dr direk yasakladı
0 oy
(6,156 puan) tarafından
Yemekle alakası yoktur süt içmiş sonuçta  dr nededi  yemek yemedi zaman tatlı turu sevdigi şeyleri verin  gecmis olsun canım
(1,878 puan) tarafından
Çok sağol canım doktor yemekle ilgili birse demedi dün yemek yemedi fazla akşam hiç yemedi aklıma yemek yemediği geldi sadece süt içti o kadar herkes açlıktan düşmüş dedi ama doktor kan şekeri düşmüş nerdeyse şeker komasına girecek dedi kan değeri 44 çıktı en düşük 60 olması lazimmis
(6,156 puan) tarafından
Aynen yemekle alakasi olmaz çocuklarda  çünkü hasta olduklarında agzina lokma girmiyor oyle olsa cok cocuk komalik olur allah korusun bence araştırmaya git sen ihmal etme canım tekrar cok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Süt ile alakası olacağını asla düşünmüyorum kızın kaç yaşında ve ailede şeker var mı
(1,878 puan) tarafından
Bilmiyorum doktor açlıkla ilgili birşey demedi sadece kan şekeri aşırı düşmüş şeker komasina girecekti getirmeseydiniz dedi benim aklıma geldi dün yemek yemedi ondan mı dedim herkes yemek yememiş ondan öyle olmuş dedi doktor yine gelecek bekliyoruz
0 oy
(394 puan) tarafından
Canim bu durumun senin anneliginle ne ilgisi var. Bence şeker hastasi olabilir kizin
(1,878 puan) tarafından
Bilmiyorum kendimi sucluyorum sürekli benim yüzümden oldu diye ailede var şeker hastası annem anneannem falan onlar şeker hastası
0 oy
(610 puan) tarafından
Kesinlikle başka testler yapılması lazım. Kizinda şeker hastalik olarak bulunuyor olabilir muhakkak çocuk doktoruna götür. Kendini suçlama çocuklar bazen ne yapsak da bişey yemiyor 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ya açlıktan mi olmuş kusura bakma ben tam anlamadım da
0 oy
(13,438 puan) tarafından
Canim boyle birsey olacagini nerden bilebilirdinki. Uangi anne komaya girecegini bile bile yedirmez. Hic canini sikma. Hepimizinkiler dort dortlukmu yiyip yatiyor sanki. Olacagi varmis olmus. 
0 oy
(2,232 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun öncelikle sütten olduğunu düşünmüyorum ben gelişimi nasıl geniş kapsamli iyi bir doktora çıkartın az şekeri yiyecek veriyor musunuz günlük bu evde yapılan kek olur ekmek olur şeker li şekersiz mi besleniyo beslenmesi nasıl bebeğinizin 
0 oy
(439 puan) tarafından
Şeker hastası olabilir cnm çok geçmiş olsun Allah size bağışlasın yavrunuzu 
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Kuzum sen çok iyi bir annesin çocuk yemedikten sonra ne yapabilirsinki sonuçta çocuk iştahı yok üzme kendini dikkat et kuzuna çok geçmiş olsun 
0 oy
(11,418 puan) tarafından
Doktor şekeri kaça kdr düştü dedi mrk ettim bu arada geçmiş olsun 
0 oy
(6,434 puan) tarafından
Canım benim kuzenin kızıda öyle yemiyor diye düşmüş panik olma sütüne biraz şeker kat ver benim kızımda 3e girecek yemez içmez su bile süt sadece onada pekmez bal ne varsa azıcık katıyorum öyle doktor kuzenime öyle demiş arada tatlı bişey ver eline onu yesin bari 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Büyük geçmiş olsun. Ben de aç geçmesin diye diye yediği şeyleri yediririm hep bu yüzden yemeğe alışamadı mesela. Sorumlusu benim. Olacağı varmış demek ki açlık şekeri problemi var az da olsa. İstersen daha uzman bir doktora götür baksınlar. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,023 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu