0 oy
1,169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,886 puan) tarafından
Ben nasıl anneyim bilmiyorum Allah benim belami versin dün kızma yemek verdim yemedi bende sit verdim yatarken içsin önünü titsun diye hepsini içti ama yemek yemedi sabah baygın gibiydi şüphelendim uykudan uyandırmaya çalışıyorum yok uyanmiyor naptiysam kendine gelmedi eşimi cagirdim hemen hastaneye götürdük tahlil yapti kan şekeri düşmüş doktor seker komasına girecekti getirmeseydiniz dedi ilk defa kızımı öyle gördüm resmen baygın rengi gitmiş daha 2.5 yaşında ben kötü bir anne miyim bilmiyorum kızıma iyi bakamadım şeker komasına girecekmis nerdeyse 

29 Cevaplar

0 oy
(2,111 puan) tarafından
Kimse durup dururken şeker komasına girmez hele bir de süt içmiş şeker hastası mı kızınız?
-Reklam-
0 oy
(1,958 puan) tarafından
İştah acıcı şurup yazdır canım bazı çocuklar yemeyincede yemiyor daha sonrada iyice iştahları gidyor zaten. Senin yapabileceğin bişey yok zaten burda.
0 oy
(436 puan) tarafından
Canım seni anlıyorum benim kızımda öyle bı şey yemiyor.Cok bunaliyorum napcam bilmiyorum bizim elimzide değil ki yemeyince yemiyolar iste
0 oy
(4,134 puan) tarafından
Kız ona bakarsan ben de kötü anneyim yemryince yemiyorlar bende süt veriyorum çok şükür bir sıkıntısı yok ama kızın belki bünyesi zayıftır üzme kendini 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Canim açlıkla ne alması var 10 aylık kizim dış çıkarıyo bazen bir hafta sadece anne sütüyle duruyoki sürümde yok denecek kadar az ikizlerimde hasta olunca sadece süt  içerdi günlerce başka birşey yemezl3rdi hicte boyle olmadılar başka birseyi vardır o cocugun zaten sütte tutar çocuğu 
0 oy
tarafından
Aç olduğu için mi şekeri düşmüş canım çok geçmiş olsun 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ya 
0 oy
(54,224 puan) tarafından
bazi çocukta.kendisi yemiyo canim muz falan ver yemek yemeyince.gecmis.olsun
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Benim oğlumda iki buçuk yaşında yemek hiç yemiyor yanağını sikip ağzını açip öyle çorbasını koyuyorum ağzina geri püskürüyor yemeyince ayran yaptım içti yazdığını okuyunca korktum :( size çok geçmiş olsun . Bu senin suçun değil kendini suçlama bence  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 226 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,090 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu