0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (670 puan) tarafından
Anneler kızım 7 aylık ve vajinası kapalı daha önce yaşayan var mı süreç nasıl ilerledi ve nasıl müdahale ile açtılar 

8 Cevaplar

0 oy
(456 puan) tarafından
Cnm hic endişe edecek birsey yok cocuk cerrahisinde gitmeniz gerekiyor benim kızımda öyleydi cerrah hemen 3 saniye de hallediyor oyle ağrı acı bisey de olmuyor 3 saniyelik bir iş ama geç olmadan gidin derim
(670 puan) tarafından
Evet doktorumuz yönlendirdi  randevu alınca gidicem inşallah peki bebek o müdahalede ağlıyor mu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de doğduğumda ve bebekken kapalıymış ama şu an bir çocuğum var ve 28 haftalık da gebeyim. Kendi kendine açılır demiş doktorlar anneme 
(670 puan) tarafından
Kızımın tamamen kapalı yorumun için teşekkür ederim yinede allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin
0 oy
(634 puan) tarafından
Post çıksın canm bi bilgim yok
(670 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Aaa ne tesadüf komşumuzun kızıda öyle pzt cerraha gidecek 
(670 puan) tarafından
Bizde gidicez inşallah
0 oy
(3,716 puan) tarafından
Benim de kızımda yaşandı by durum doğuştan gelen bisey değil bu sonradan olan bisey bizim çocuk doktoru muayene ederken fark etti 2 saniyede açtı azicik ağladı bebeğim ama hemen sustu acı olmadı korkulacak bisey değil  bide vajina dudakları yapisik desen daha doğru olur 
(670 puan) tarafından
Nasıl bir şekilde sorayım bilemedim bizimde doktorumuz fark etti ama tamamen kapalı cerraha yönlendirdi
(3,716 puan) tarafından
Ozaman hemen gidin çünkü idrarini rahat yapamaz
(670 puan) tarafından
Evet öyle maalesef inşallah hafta içi götürücem
0 oy
tarafından
Kızım 14 aylık en son gecen hafta kontrole gıttık doktoru bıraz yapısık oldugunu ama sorun degıl ılerde acılacak yıne kontrol etmeye devam etcez ama dedı
(670 puan) tarafından
Bizim tamamen kapalı çok endişe ettim bi an sadece benim kızımda var diye Rabbım şifa versin inşallah  bebeklerimize
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Vajinası hiç olmayan bile oluyor plastik cerrahide özellikle çocuklara çok ameliyat yapıldığına şahit oldum. Dediğin için korkma sakın basit birşey 
(670 puan) tarafından
Ay inşallah
0 oy
(446 puan) tarafından
Benim kız kardeşimin bebeğininki kapalıydı ama nasıl oldu anlamadık kendiliğinden açıldı
(670 puan) tarafından
Bizim ki 4 aylıkken fark edildi ama krem vs kullandık nasaj yaparak dün yine tamamen kapalı olduğunu söyledi cerraha yönlendirdi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 206 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Meloo (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde bsradgn (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 317 göst.
28 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nudem (162 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,409 soru

24,168,847 cevap

335,761 kullanıcı

...