0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 38+3 günlük hamileyim 1 haftadır nst de sancı var 1 santim açıklık var ilerlemiyor bebeğin kilosu üç buçuk ama ben ağrıya dayanamıyorum devleteki sorun olmayana kadar yapmam sezeryan  doğumda 41 kadar gider istersen özele git dedi sizce gideyim mi

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Suanki aklım olsa riskli risk olmadan özelde yapardım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğin için anne karnında geçirdiği 1 günün bile önemi çok büyük neden bu kadar acele ediyorsun günün dolmamış ki daha bebeğinin sağlığını olumsuz etkileyen bir durum yoksa beklemeni öneririm
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Bence birde özel e git orada ne diyecekler canım 
tarafından
Oraya da gittim cuma günü istersen yapalım dedi ama bir hafta daha dayan öyle dedi. Yani cuma günü bir hafta olacak
(2,764 puan) tarafından
Normal doğurma imkanın varsa normal i tercih et derim canım acele etme bekle bakalım az daha dayan belki bir iki güne kendisi gelmek.isteyecek bebeğin
0 oy
(439 puan) tarafından
Bence gitme gitme cnm normal doğum yap ilkim normal oldu kızım sezeryan oldu buda sezeryan olacak çok ağrım oldu keşke kendi sancimla normal olsaydı ama sancim olmadı suyum gelmişti beklemediler sezeryan olmak zorunda kaldim
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Çocukta sorun yoksa neden acale ediyorsun onu anlamadım 

0 oy
tarafından
Daha gününüz dolmamış ki neden acele ediyorsunuz?
tarafından
Sancım çok var. Ayak bileğimde kıkırdak çürümesi var ağır geliyor artık.
tarafından
Biraz sabredin, sezeryan gerçekten çok zor, toparlanma süreci fln emin olun daha acı.
0 oy
tarafından
Sakın acele etme. Bebekte herhangi bir sıkıntı yoksa bekle. Vakti saati vardır. Keyfi sezaryen gibi birşey olur yani.

Yanlış anlama keyfine sezaryen istiyorsun demiyorum. Doktor acil durumun var hemen sezaryen yapalım der bu farklı ama istersen yapalım der bu daha farklı. Bebeğinin kilosu çok değil ki. Zaten 500-600 gram yanılma payı oluyor. Minicik doğunca bu defa da çok mu küçük nasıl kilo alçak derdine düşeceksin.

Annelik hamilelikte başlıyor. Sancılarının sonu güzel olur inşallah sabret canım.

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 
tarafından
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir gerek kalmaz ama bünyem kaldırmıyor artık ayak bileğimde kıkırdak çürümesi var tasiyamyorim
tarafından
Çok haklısın canım. Ama haftası gerçekten küçük. Ben 38+3 te zorunlu sezaryen oldum. Son 3-4 hafta adım atmak bile çok zordu. Ama keşke durumlar öyle gitmeseydi de bebeğim biraz daha anne karnında kalmış olsaydı biraz daha kilo almış olsaydı diyorum. Orası güvenilir hiç canını sıkma. Allah a emanet et ☺️
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Daha erken bence. O gelmek istediği zaman gelecek :) normal doğuma engel bir sey olmadığı sürece yapma bence canım sezaryen 
0 oy
(771 puan) tarafından
Bence özele git. Ben ilkini özelde yaptım. 2.yi bugun devlette oldum ve hıc memnun kalmadım. Her devlet hastanesi bir değil ama bizim burdakinden memnun kalmadım ben
0 oy
tarafından
Maddi durumun el veriyorsa kesinlikle özel. 
0 oy
(163,339 puan) tarafından
son anda ozeller kabul edermiki
tarafından
Özelde muayene olduğum doktorum var.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 123 göst.
+2 oy
5 cevap 126 göst.
19 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 46 göst.

Kategoriler

1,469,094 soru

24,067,678 cevap

330,466 kullanıcı

...