+2 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,380 puan) tarafından

Yarı gömülü yirmilik cektirecegim bulundugum yerde 3 tane ozel klinik var  korktugum ve önemli bir cekim diye bilinen bi doktora randevu ayarladım ama ikidir doktorun isinden dolayı randevu iptal oldu haftaya mi bekleyim tekrar yoksa bi bes yillik doktor var oraya mi gideyim ne yapayim bilmiyrm daha önce özele hic gitmedim bana bi yardimci olur musunuz bu konuda tecrubeli olanlar 

5 Cevaplar

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

1 dk bile surmuyoki ister 5 yillik ister dun ise baslayan biri olsun 😀 dikis atilmayacaksa zaten her mezun olan ceker disi. kesilecek dikilecek gibi biseyse zaten buna cene cerrahi bakar . bide devletteki salla pati profdan  daha iyi ozenli ve ilgili olur yeninise baslayan bile

(1,380 puan) tarafından

Dikisli olacak canim ondan korkuyorum ya zaten tam gömülü degil ama özelde normal.dis hekimi yapacak 

(9,080 puan) tarafından

he ozaman yapamayacak birine randevu olusturmazlar . sen istesen de zaten hekim risk almaz yani yapmaz yapabilecek birine randevu olustururlar

-Reklam-
+2 oy
(1,978 puan) tarafından

Yarı gömülü dişi kilinikte normal doktor çekti 10 dakika falan sürdü dikişte oldu ama şişlik 3 gün sürdü antibiyotik vermişti bana kullan sonra diye 

0 oy
(31,039 puan) tarafından

Ben özelde 2 kere çektirdim memnun kaldım kaç yıllık doktor bilmiyorum ama iyiydi yani iki dişte gömülüydü bu arada 

0 oy
(4,188 puan) tarafından

Valla deneyimli.kimse o çeksin ozelde çektir asla devlete falan gitme derim

0 oy
tarafından

Ay benim dişim 2 dk da çıktı gomuluydu baya hatta gorunmuyordu dikiş attı bence hiç durma al git dikiş falanta zor değil o diş ağrısını çekmenin yanında çok rahat geçti yine çıkıyor yine gidicem 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 274 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 542 göst.
23 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birbebekmeselesi (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,768 cevap

336,411 kullanıcı

...