0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi

Üç ay oldu doğum yapalı. Doğuma 70 ile girdim 63 ile çıktım. Şu zamana kadar kilo vermedim. Hatta dün tartıldım 1 kilo almışım. Emzirmiyorum. İştahım zaten hiç yok. Bir şey yemiyorum. Mesela bir haftadır ekmek yediğimi hatırlamam yani. Düzenli kahvaltım yok bir iki meyve ile geçiştiriyorum. Akşam yemeği de eşim gelince işte çorba falan yani. Buna rağmen nasıl 1 kilo aldım anlamadım. Bu arada çatlaklar öyle kalacak mı? Göbek de bir alem oldu bu aralar :'(

Nasıl kilo vericem benn
Siz neler yaptınız 

3 Cevaplar

0 oy
(163,515 puan) tarafından
yaa esmayla kader diyet yapiyo ama onlarin iste var bi yamukluk bak 
tarafından
Ne yamuklugumuzu gördün len sjsjjs
tarafından
Kız ne yamukluğu
sende degil diyetisyende var yamukluk sanki len boyle online diyetisyen olmazki
gonderiyo listeyi iban atiyo hoop bitti arada takip ediyo cart curt vicud kitle endeksine baktimi yoo kan verdinmi vitamin degerlerine bakildimi yooo ee bu nasi diyet bacim ☺️ 3 ay sonra +10 la donceniz siz bak
tarafından
Niye baci Kadın biraz soğuk ama iyi geldi bana ne gibi bi sıkıntı var bebek sjsj
tarafından
Vücut kitle indeksine baktı asko
Hormon tahlillerini attım onlara da baktı,hatta insulin direnvine baktir dedi onu ben unuttum iyi hatırlattın sjsjsj
Mezura ile ölçüm istedi mezuram daha yeni geldi onu da ölçüp atacam öyle işte asko sjsjs
kaderim vicudunda òdemmi var yagmi fazla su mu kasmi vitaminlerin de durumda bakmadan etmeden gonderiyo liste takilin diyo
hayirlisi keklenmede
tarafından
Ulan sevda içime kurt düşürdün He☹☹
3,4 gubdur diyim diyom demiyom ama bende taktim bu ise
tarafından
Ya aslında benim tartım ölçüyor yagi kası falan ama dediğin gibi jhic sormadı bana,esmaya sordumu acaba
suphelendim laa
tarafından
Ne bilim güzel gidiyor aslında,şimdiden -2 ye yakınım,sayfasında falan da güzel geri dönüşler var ama bilemedim şimdi,yüz yüze konuşurken de gayet güzel açıklayıcı anlattı herseyi.
(1,403 puan) tarafından
bende Kübra hanımla görüştüm diyet yapıyorum. kan tahlili aldı zaten ona göre görüştü o diyetten çok sağlıklı beslenme olarak ayarlıyor dengeyi kuruyor. daha önce başka diyetisyenle de görüştüm yüz yüze ama bu kadar açıklayıcı değillerdi. bide uzman.
tarafından
Dediğim gibi iyi gidiyor şu an son tahlillerimi falan da istedi ama sevda içime bi şüphe düşürdü sjsjsj
(1,403 puan) tarafından
benimde iyi gidiyor valla
tarafından
Hadi inşallah olacak bu sefer sanırım sjsjs ilk hedef 65 sknra ne verirsem bana kâr sjjs
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Daha erken  cnn çatlakların gitmesi
(603 puan) tarafından
bende altı ay oldu doğum yapalı heryerim harita gibi yaza kadar geçer mi ki
0 oy
(3,799 puan) tarafından
kanlarina baktirdinmi . troit sorunun varsa kilo vermek zorlasiyo benimde oyle

İlgili bir soru bulunamadı