0 oy
137 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,018 puan) tarafından
Kızlar ben yaklaşık 3 senedir evliyim annelerin eve gelmesi 5 i bulamamıştır bunun da 2 si anca yemeklidir çünki evlendim hamile kaldım çocuğum oldu küçük VS yorulmıyım diye neyse bugün babam ani bir kararla yemeğe geliceklerini söyledi Allahtan evim temiz şiödi markete gidicem 

Çocugum asla durmuyor bu aralar azı dişleri çıkıyor aşırı huzursuz ve bana yemek yaptırmıyor akşam yemeğini bile zar zor yapıyorum çünki yanımdan ayrılmıyor bişeyler le uğraşmam istemiyor hep onla ilgilenmeyi istiyor ben de basit yemek seçtim 

Fırında tavuk patates yapıcam 

Pilav yanına içecek bide ortaya salata diye düşündüm 

Çorba yapamıcam belki mercimek oda şüpheli çocuk durursa tatlı zaten yapamıcam yanına başka Bişey yapmama gerek varmı turşu hele koyarım 

6 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Bi de havuç varsa yoğurtlama yap ortaya. Dolu dolu olur masa. Turp filan al
(1,018 puan) tarafından
Aynen bide olmazsa havuçlu tarator yapayım
-Reklam-
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Oh ellerine sağlık.
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Bence çorba yap iyi olur her zaman gelmiyorlarmis,ortaya salata turşu falan koy kocanda pastaneden tatlı alsın çerez falan alsın çayın yanına koy yeter
0 oy
tarafından
Bnce çorba yap , ortaya havuç tarator yada patlıcan salatası yapbişirsin varsa .tatlı getirmezlersede tatlı sipariş edebiliuosan et kuru yemiş kuru pastada ilave olabilir 
0 oy
tarafından
E bi corba yap bari mercimek zor degil ki 
(1,018 puan) tarafından
Zorluğundan değil mutfağa geçemem den kaynaklı mutfağa geçtiğim zaman çığlığı basıyor kucak istiyor kucağımdayken nasıl patates onu bunu soyayım da yapayım
tarafından
Ben mercimegi yikayip tencereye koyuyorum bir bardak mercimege bes bardak su biraz da tuz at tamamdir pisince blendirdan gecirip uzerine yag pul biber nane yapiyorum fikir olsun. Yapamayacksan da anne baban yani sorun olmaz stres yapma guler yuz yeter
0 oy
(702 puan) tarafından
Ee erkenden gelip torunlarıyla ilgilensinler sende rahat rahat yemeğini yap cnm 
(1,018 puan) tarafından
Düşünen yok ki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 128 göst.
21 saat önce Diğer kategorisinde Uyan ey gozlerim (4,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.
+1 oy
8 cevap 139 göst.
2 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Aylin7 (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,419 soru

24,058,130 cevap

330,017 kullanıcı

...