0 oy
145 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kabak tatlısı yaptım ama su koydum hemen pişirmek için biraz fazla olmuş yani bildiğiniz kabak tadında şerbet olmuş dökmeye kıyamıyorum onu napsam sizce okadar şeker yazık olur döksem

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Suyunu suzdur iyice kaynat azalsın tatlının üstüne geri dök 
tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından
Bana da bi tarif verinya tencerede yaptim 15 dk da pisti dagilfi gitto esim iki gun dalga gecti ya yapmam lazim
tarafından
Bende tencere de yaptım 5 dkka daha geç baksaymışım benimde dağılıcskmış
(267 puan) tarafından
Sazh in yorumundaki gibi yapcam bu gece bakalim.nasil olcak
(5,167 puan) tarafından
Dene mutlaka canım ama takip et arada çok yumuşamasına izin verme kendi suyuyla pişince çok daha kıvamlı ve lezzetli oluyor
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Bir dahaki sefere kabakları geceleyin tencereye koyup göz kararı şekeri koy kapağını kapatıp sabaha kadar beklet. Sabah kısık ateşte kendi suyuyla yumuşayana kadar pişir tadı enfes oluyor
tarafından
Ben hep öyle yapıyodum emziriyorum canım aniden çekince hemen böyle yaptım
(5,167 puan) tarafından
Anladım canım şerbetini bir kavanoza döküp sonraki tatlı yapışında kullanabilirsin ben öyle yapıyorum
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Bidaha kabak yaptiginda uzerine dokersin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
18 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (7,110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,474,166 soru

24,135,331 cevap

334,273 kullanıcı

...