Bazı postları okudum herkes eşiyle tartışmış bugün sanırım . Onlardan biride benim
Çorbayı çok yapmışım diye laf etti bana kaç günde bitecek diye ne varsa sanki iç 3-4 gün bu erkeklerdeki boğazda Allahim yani
Sonra uyumadan önce öptü uyudu
Sizler ne durumdasınız kızlar ?
En büyük kavganız böyle olsun cnm
Ben ben ben nefret ediyorum şu an kendilerinden
Valal bizde dun ettik sanirim bebek falam lohusalik kafamiza vurdi zaten 10 dk smra barisyorz hemen
Aradım telefonu kapalı sinirden kudurdum evde saydım Bi ton açınca sonrada kappatım kurban olurum şimdide mesaj atmış tamam ğülüm sen haklısın hadi uyu diye ama sabah bunun ayrı hesabı var
Bende tripliyim kocama beni hiç dışarı çıkarmadı ama arkadaşları ile gece dükkanı kapattıktan sonra yemek yemeye felan gidiyordu dün gecede gitti çok pis trip atıyorum şuan peşimde pervaneve söz verdi gezdirecek beni de. Anladı hatasını. Ama baya baya neredeyse hamilelikten bu yana kadar hiç çıkarmadı tamam kendim gidiyordum ama insan eşi ile gitmek istiyor canim
Bende şuan nefret edenlerdenim. Nedenini yazmiycam sizde nefret edebilirsiniz bu arada sizinde en kötü gününüz böyle olsun.
Bugün en sakini benim sanırım gerçi ben sizin gibi degilim şeyimden aşağı Kasımpaşa diyorum ben sessiz sedasız çıkmış gitmiş valla bebek beni yoruyo oyüzden pek tartışmaya mecalim yok daha sonra inşallah
1,494,152 soru
24,411,136 cevap
350,939 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın