+5 oy
897 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (202 puan) tarafından

Kimler eşiyle mutlu kimler mutsuz ve niye mutsunuz

24 Cevaplar

+11 oy
(21,371 puan) tarafından

Böyle postları sevmiyorum maalesef herkesin hikayesi güzel değil 

(202 puan) tarafından

Oda doğru cnm

-Reklam-
+8 oy
(2,532 puan) tarafından

Mükemmel mutluluk yok ...herkesin hikayesinde birseyler eksik....mükemmeliyetçi potresinide çok samimi bulmayanlardanim

(4,633 puan) tarafından

Saygı tek başına ilişkiyi ayakta tutmaz ama kalitesini arttırır. Saygıyla ayrılmak büyük bir başarıdır mesela.  

(661 puan) tarafından

İndigo cnm senin bir mesleğin var mı cnm yorumlarda hep görüyrm seni farklı bakış açısı farklı bir düşünce var benmle hemn hemn aynısını bazen kendimizinden ccok ödün veryrz bunu biz kendi ellerimizle yapyrz 🤷

(4,633 puan) tarafından

Evet canım, mühendisim. Ama henüz bir mesleğim yokken öğrenciyken de tarzım az çok böyleydi :) 

(202 puan) tarafından

Son kullanma tarihide kişinin elinde olur bazen  cnm

(2,172 puan) tarafından

Mükemmel mutluluk var ama ara ara döğüşme de var 😁  

Bir insan her zaman mutlu olmayabilir. Geçiş dönemleri var mesela . Hiç bir problem yokken bazen önüme gelen herkesi boğasım geliyor, yani sürekli mutluyum diyen bir insan yalan söylemiş oluyor

+7 oy
(6,652 puan) tarafından

Çok şükür eşimle mutluyum Rabbim bozmasın amin 

(202 puan) tarafından

Maşallah Rabbim daim etsin

(6,652 puan) tarafından

Amin cnm

+6 oy
(5,224 puan) tarafından

İki koç burcu olarak savaşarak mutluyuz ahshah 

Mutlu olmak için ilişkiye 3. kişileri asla dahil ettirmemek, bir birimizi her yerde savunmak, mükemmelciliği bırakıp idare etmek, her şeye rağmen temastan gülümsemekten kaçmamak lazım. Ben bu sıralar biraz çok konuşuyorum çok trip atıyorum reglim bitince düzelecem inşallah bu da yanlışa örnek eşimin sabrı bitti bitecek🔥

(25,802 puan) tarafından

Prenses gibi nasil kiz 😁

(5,224 puan) tarafından

Hiç bir şey düşünmeden yapmadan yaşamak işte ahaha

(25,802 puan) tarafından

Oyle kadinnadir vardır 😏

(3,992 puan) tarafından

Bu yazı benim özetim olmuş. Şükür eşimle iyiyiz. Ama tek fark ben koçum ésim yay 😄❤️

(5,224 puan) tarafından

Allah mutluluk versin 😁🩷💜

+6 oy
(4,633 puan) tarafından

Çok şükür mutluyuz. Bence ilk sebebi saygı. İnsan saygı görmezse karşısındaki annesi de olsa sevemiyor. Saygı duymazsa da sevemiyor. Sevgi, aşk bir çiçekse saygı da toprağı. Saygı olmayan yerde sevgi yetişemez.

İkincisi hayattan ve birbirimizden saçma sapan beklentilerimiz yok. Yok doğum günümü hatırlamadı, yok şu kadar altın isterim, yok düğün isterim yok 41 tane gül isterim :D Bitmiyor zamane kadınlarının talepleri. 

Üçüncüsü aileleri asla kendi çekirdek ailemizin işlerine sokmamamız. Buna düğün de dahil. Kim ne derse desin aileler düğünü yapınca söz söyleme ve karışma hakkı da buluyor kendinde. Bir kere karışan da her şeye karışıyor artık sınırı aşıp.

Dördüncüsü, tartışmalarda bir sorun diğer sorunu bağlamıyor. Elbette biz de tartışıyoruz. En son Pazar günü tartıştık, konusu önemli değil ama o tartışma o konuya özeldi. Tutup da 3 ay önce yaşanan başka bir konuyu oraya gündem etmeyiz. Tartışmayı da çok severiz, arada lazım çünkü önemli olan tartışmanın nasıl bittiği. Bizde sarılarak, özürle bitiyor. 

Beşincisi işbirliği. Kadın çalışsın çalışmasın her şeyi yapmak zorunda değil. Evi paylaşıyoruz. Ben eşimin yapabileceği işlere ellemem. Kirlilerini kendisi atar, yıkanınca serer sonra katlar. Gömleklerini ütüler veya kuru temizlemeye verir. Bir yetişkinin çorabını külodunu takip etmek zorunda değilim. Ev işlerinde de fiziksel güç gerektiren her iş eşime ait. El becerisi ve detay isteyen işler benim. 

Altıncısı, bana göre oldukça kritik bir konu, birbirimize alan tanırız. Ben bana müdahale sevmem, nefesim azalır boğulmuş hissederim. Benimle evlenecek adam bana güvensin keyfine baksın derdim hep. Eşim de öyle yapıyor çok şükür. Evliyiz diye yapışık yaşamak zorunda değiliz. Herkesin alanı olmalı. Eşim çıkabilir, gezebilir, arkadaşlarında kalabilir. Çocuk ihmal edilmediği sürece bağımsız plan yapabilmeliyiz. Ben başkalarının yapış yapış bağımlı evliliklerini duyunca bile ürperiyorum, bu konuyu net bildirdim eşime. O da benzer beklentilerde olunca çok güzel oldu. Bağımsızlık önemli benim için, oksijen gibi :D

(202 puan) tarafından

Maşallah ne güzel anlatmışsın Rabbim bozmasın 

tarafından

Burcun nedir kovamı ikizlermi

(4,633 puan) tarafından

Hayır Koç :)

+6 oy
(6,366 puan) tarafından

Linç yerim belki ama kendi görüşümü söylüyorum maddi imkansızlık olunca evde mutsuzluk olur  o yüzden evlilik daha zor  olmya başlar 

(202 puan) tarafından

Oda doğru ama şimdilik evliler sıkıntıya gelemiyor anlaşmak yerine huzursuzluk çıkarıyor 

(6,366 puan) tarafından

Tatlım inan çok göreceli bişey. Adam var gerçekten bilirsin çalışır parası azdır  insan anlayışlı olur 

Erkek var yan gelip yatar gözü başkalarının verdiği paralarda olur eşine huzursuzlukl verir. 

Hâliyle kadın huzursuz olur. 

İnsan eşiyle birlikte parasizda olsa sorun değil ama arada çocuklar olunca  anneler artık kabul etmez çünkü anneler biraz hassasiz çocuklarımız isteyince alalım isteriz. 

+5 oy
(25,802 puan) tarafından

Beni sinirlendirmese eger iyiyiz . 🤣

Sinirlendirince dovesim geliyor. 

Yok yok seviyom mutluyum . İyiki var eşimmmm. Koccammda koccammm 😁❤️❣️

(202 puan) tarafından

Maşallah Rabbim bozmasın 

(5,224 puan) tarafından

Ben de o gün boks torbası istiyordum eşim beni döv diyor ahaha

(25,802 puan) tarafından

Ahahah ,. 

Aslında esler oyle seviyor. Benim esim beni stres topu gibi kullaniyor galjba. Sevme adi altinda siddet uyguluyo bana 🤣

+4 oy
(773 puan) tarafından

Genel olarak mutluyum herkeste olduğu gibi tartışmalar, anlaşmazlıklar, birbirimizde sevmediğimiz huylar var ama her şeyi düşününce mutluyum

(202 puan) tarafından

Tartışma evin tozudur oda az olur ama çok olunca saygıda biter Rabbim mutluluğunuzu bozmasın maşallah 

+4 oy
(3,356 puan) tarafından

Kula hakkına girmiş oluruz 

Mutluyuz dersek 

Nazara geliriz mutluyuz dersek 

O yüzden kimsenin evliliğindeki mutluluğu mutsuzluğu merak etmeyin herkesin evi farklı herkesin esi farklı herkesin huyu suyu farklı 

(202 puan) tarafından

Oda doğru ama burda kimse kimseyi tanımadığı için rahat cevap veriyorlar

(3,356 puan) tarafından

Nazar haktır iç geçirirler o yüzden korkarım ha evliligim 4 4 luk asla değil keşke olsaydı derim hep 

(202 puan) tarafından

Nazara çok inanırım  o yüzden kimseyi tanımadığım için burdayim

+3 oy
(6,027 puan) tarafından

Rabbime şükürler olsun mutluyum huzurluyum Rabbimin en güzel mükafatı eşim bana ne kadar şükretsem az 

İyi günde kötü günde dedik ve biz bu sözü iliklerimize kadar yaşadık yeri geldi çalışmadı asla isyan etmedim yüzüne vurmadim 

Yeri geldi ben yatalak kaldım altımı bile bezledi bir kere of demedi bunu bana hissettirmedi 

Say say bitmez ben eşimden çocuklarım dan yaşadığım her zorluktan keyiften herşeyden razıyım Allah'ta eşimden razı olsun 

(202 puan) tarafından

Maşallah cnm eşinin kıymetini bil herkese nasip olmaz böyle eş Rabbim bozmasın sevginizi 

(6,027 puan) tarafından

Çok şükür canim ikimizde birbirimizin kıymetini biliyoruz ve kimsenin müdahalesine izin vermiyoruz

(202 puan) tarafından

Zaten bir evliliğe biri müdahale etmişse o evlilik biter

(6,027 puan) tarafından

Canım sonucunu tahmin edebiliyorsan ve eşe guvenilirse inan bitmiyor bak kendimden örnek vereyim eşimin tarafından hırsızlık la suçlandim mahkeme  Kamera kayıtlarını izledi sucsuz olduğum anlaşıldı numaramı verip beni taciz ettirdiler eşime  döndü senin karın seni aldatıyor dendi mahkeme kişiyi buldu konuşturdu parayla tutulmuş kaynanam kızım öldü diye iyi oldu arada engel kalmadi ayrılırlar dedi sonra oğlum dünya ya geldi görmek için kapiya geldiler eve almadım diye sahte darp raporu alıp beni şikayet ettiler inan say say bitmez ben engelliyim ne kadar kabul etmesem de gerçek bu benimle çok dalga geçtiler kaynanam yoldan geçerken uğrasa arkasından evimden nuska çıkardı gorumcemin kocası bile beni dövmeye kalkti düşün neler neler ama hiç bir zaman bunları eşimin başına kalkmadim yüzüne vurmadim ve her , zaman ben eşime boşver diye susturdum çünkü inanıyordum sonu güzel olacaktı ve gerçekten öyle oldu şimdi muhteşem bir hayat yaşıyorum bak oğlum 3 aylık oldu daha geçen doğum yaptığımı öğrenmişler neymiş gelip bakacakmis sokaklarda kaldı şimdi yamanmaya yer arıyor oralı bile olmuyorum bunlar yasadiklarimin 3 te biri

(202 puan) tarafından

Maşallah cnm sen ne yaşamissin al eşini cocuklarini onlardan uzak yerde yaşayın bırakmazlar siz mutlu olun

+3 oy
(16,731 puan) tarafından

Mutlu veya mutsuz burda dile getirmek hele ki ballandıra ballandıra anlatmak bana etik gelmiyor. Zira burda o kadar.cok sorun boşanma şiddet postlari okuyoruz ki onlar için bir yürek sızısı olur okuyarak. Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık şevkat saygı versin aminnnnn

(202 puan) tarafından

Tam aksine bence mutsuz olanları görünce bizim gibi olanda var diyorlar hep  mutsuz boşanan insanları görüyoruz birazda mutlu olanları görelim 

+3 oy
(7,418 puan) tarafından

Geçen ki kim buranın en zengini sorusunu da soran sen değil miydin ? İnsanları huzursuz eden sorular bunlar bence hiç gerek yok

(202 puan) tarafından

Huzursuz olan görmezlikten gelir çok zor birşey degil

+2 oy
(1,674 puan) tarafından

Valla ben çok çok çok.memnunum..üstünde 5. senede evladımız oldu keyfimize bir keyif daha eklendi..

Rabbim herkese huzur mutluluk versin eşim diye demiyorum kadına saygı duyan onu sözlerinle davranışlarıyla bozmayan eşine düşkün bir adamdır.. 

(202 puan) tarafından

Maşallah  cnm Rabbim bozmasın sevginizi böyle eşlerin kıymetini bilin

+2 oy
(6,161 puan) tarafından

9 aydır evliyiz Çook mutluyum😍

(202 puan) tarafından

Maşallah cnm senin cici aylarindir öyle derler genelde nice cici aylariniz olsun Allah bozmasin

(6,161 puan) tarafından

Teşekkürler canım

+2 oy
(147 puan) tarafından

İsmimden anlayacağız üzere ben mutluyum.Bunda en önemli faktör eşim baba,evinde değersiz huzursuz biriydim evlendim hayatım 180 derece değişti.Kendime olan özgüvenim geldi.Eşim çok sakin sevecen ,iyi baba,fedakar, her şeyi konuşabilirsin, yargılamadan dinler herkesi, derdine derman olur,Rabbim başımdan eksik etmesin .Eşim de önceleri,zorluk çekmiş bende çektim birbirimizi tamamladık.4 yıl olacak evliyiz her gün dua ederim Rabbim başımızdan eksik,etmesin diye.Ama en,en önemli şey saygı ve,sevgi bizde.Eşim de bende kavgadan kaçınınız.sorunumuz olursa konuşarak çözeriz birbirimizde huzur buluyoruz.Mesela 4 yıl boyunca ayıp olacak ama eşimde bende birbirimizin yanında asla gaz bile çıkarmayız.Bana asla ismimle hitap etmez bende ona öyle ,dünyada bir,sürü sevgi sözcüğü var onları kullanırız.En en büyük kavgalarımız da bile mesela hatun beni sinirlendirmeye başladın der.Etrafımızdaki insanlar bize çok özeniyor.Rabbim aramızı açmasın hep mutlu huzurlu etsin inşallah.Birde yatağa asla küs girmeyiz eşim izin vermez kavga da etsek bana sarılır uyur bende uzatmam hemen barışırım.Bu dünyaya tekrar gelsem yine eşimle evlenirdim. Birde maaşı alınca hepsini bana atar hatun sen daha tutumlusun der.Canın bir şey isterse ye giymek isterse al .oğlumuza da aynı şekilde hiç bir şeyiniz eksik kalmasın der eve gelirken her şey alır dolabım full dolu olur sevdiğimiz ne varsa fazla fazla alır.Ben parayı sizin için,kazanıyorum der.Arabamız yok bende onun,içşn birikim yapmaya çalışıyorum.Birde eşimden gizli aslaa bir şey yapmam yan komşuya kahveye mi gideceğim ararım gitmeden yada mesaj atarım haberin olsun,diye eve gelince de mesaj atarım eve geldik diye.Daha çoookkkk şey varda kimse okumaz:)

(202 puan) tarafından

Olması gerekende bu cnm saygı sevgi anlaşmak  Rabbim sevginizi daim etsin maşallah 

(147 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah Rabbim,isteyen herkese nasip etsin

(202 puan) tarafından

Amin inşallah cnm 

+2 oy
(2,945 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Görmeyince göresim, görünce öldüresim geliyor

Kendisi akrep bende boğa. Çocuklar dahil bir çok konuda anlaşamıyoruz ve severek evlendik. 12 yıl oldu. Resmi nikahımızda sorun çıktı, düğünede geç kalıyorduk diye son anda apar topar imza attırdılar bize. Acaba diyorum o yüzden mi hastalıkta sağlıkta,iyi günde kötü günde sözlerini vermedik diye mi böyle cins bizim ilişki.

(202 puan) tarafından

Allah seni ne etmeye öyle böyle 12 seneyi devirmişsin cnm

(2,945 puan) tarafından

Çok şükür ama sen birde bana sor ☺️ İlk başlarda bu kadar olsa deviremeyiz, yıllar geçtikçe..

+2 oy
(361 puan) tarafından

Buraya bakarsan ya herkes çok mutlu yada herkes çok mutsuz ama peş peşe çocuk yapıyorlar.s

(202 puan) tarafından

Bende o kısmı anlamış değilim mutsuzlarsa nasıl hamile kalabiliyorlar 

+1 oy
(1,387 puan) tarafından

Eşimi çok seviyorum ya annesi ya da pubg yüzünden aramız açılıyor. Bunlar olmasa çok mutluyuz aslında. 

(202 puan) tarafından

Ak bu anneler herkeste var cnm eşini kendi tarafına cektikten sonra mesala kalmıyor 

(1,387 puan) tarafından

Çekemiyorum maalesef canım. 

+1 oy
tarafından

Böyle postlar hoş değil dedikodu arar gibi :)

(202 puan) tarafından

Niye hoş olmazsın kimse kimseyi tanımıyor nasıl olsa ne dedikodusu olacak

+1 oy
(1,709 puan) tarafından

Yani 15 senelik evliyiz 

Hamdolsun inişler çıkışlar elbetteki oluyor sıkıntım yok diyen yalan söyler ama artık oturdu herşey yaş alıyoruz beraber oğlumuz 13 yaşında mesela birbirimizin dilini öğrendik 

bazen görmeyince göresim görünce öldüresim gelıyor hahahah ama çok seviyorum iyiki benimle ❤️

(202 puan) tarafından

Maşallah nice yıllarıniz olsun 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,150 göst.
21 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Bir umut (71 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 325 göst.
21 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Bir umut (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 228 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 366 göst.
1 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gunes1997 (3,378 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,356 soru

23,829,296 cevap

318,779 kullanıcı

...