0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (1,183 puan) tarafından

2 gün önce dışarı çıkmam lazım di ama griptim yanıma pecete almayı unutmusum yolumun üzerinde bim vardi geçerken alış hizursuzlandi bende bile grip ona 2 3 tane havuç bir şişe su birde küçük peçete almak istedim peceteler teklife vardı yani açıkmıştı paketler oğlum peceteyi merak edip bakmak istedi eline verdim kasadan geçerken kasiyer onun Tai satiadigini söyledi bende bırakalım dedim ama oğlum vermek istemedi ben orda bırakması için ikna etmeye çalışıyorum konuşuyorum oğlum peçete şuan onu alamayacağımizi anlatıyorum kasiyer kız bir yandan elinden çekiyor ben onu hadi diye 1 peceteyi çalacak değiliz o çekince oğlum bağırarak ağlamaya başladı. Tamam 1 paket alacahim dedim burakin dedim getirim dedi oğlumu bırakamam ben müşteriyim siz getirin dedim. Ordan onlari aldık çıktık. Bugünde şok personeli kasa arkası ürün almak istermisiniz diye sordu hayır dedim bir tane alın yok şampuan var yok yumuşatıcı var falan diye saydı ihtiyacım yok dedim. Lütfen dedi en sonunda ısrar etmesin diye paraam yok dedim ne kadarıniz var diye soruyor. Sanane dedim almak istemiyorum bu kadar basit yani. İhtiyacım olsa onlar sormadan alıyorum yani. Sırada birsuru insan var. Benim ne kadar param var diye soruyor. 

Sinir oluyorum ya

7 Cevaplar

0 oy
(14,830 puan) tarafından
Kasiyerlere satmalari için müdürler ve bölge sorumluları sık sık uyarıda bulunuyor hatta gözlem yapabiliyor ürünler bitsin diye

Buyuk şehirde de ben şahit oldum hırsızlık yapanlara belki de o yüzden öyle davranıştır 

İki market için de savunmuyorum ama ortalık kötü neler görüyoruz kimseyi bilemeyiz 

Ablam büyük şehirde kolay gelsin desem cevap vermezler o dereceler bizim burda her gelene hosgeldiniz iyi günler derler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim burdada bi calisan var agzindan kufurler eksik olmuyor ama oyle boyle kufurler deil musterilere söylemiyor ornek yanindaki arkadasiyla oyle konusuor en sin sikayet edicem dedim ama nasil ediliyor bilmiyom
(6,775 puan) tarafından
Siteleri üzerinden şikayet edebilirsin canim. Hangi marketse ona gir. Şikayet konusunda en hızlı işlem uygulayan bim market.
tarafından
Dur ederim sinir oldm iyice o adama
0 oy
tarafından
düzenlendi

Market çalışaniyim ben de. İlk market hırsızlık önlemi için yapmış çünkü ürün isteyip seni kasadan çıkarıp elindeki ürünü alıp çıkan çok oluyor.

İkincisi saygisizlim yapmış ama kasa arkası ya da indirimli ürünü bir kez sorarsın, tanıdığın müşteriye bir kez de ısrar edersin istemiyorsa uzatmazsin, samimi olmadığın müşteriye 2. Kez sormazsin bile.
Muhtemelen 2. De müdür baskısı var ya da market çalışanının gevşekliği:)
Fişlerin üstünde mağaza kodu yazar, İnternet sitesinden şikayet edebilirsin
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Satış yapması için şefleri müdürleri baskı yapıyor canım .bende yıllarca marketlerde çalıştım .satış için ne laflar duyardık .o yüzden hep derim imkanınız varsa kasiyerlerin satışına destek olun diye 
(1,183 puan) tarafından
Bende çalıştım ama bir kisiye bir defa sordum o kadar para. Ne kadar diye sormadım
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Bende a101 de müdürüm bi personel size oğlunuzu bırakmayacaksınız diye ürün vermek zorunda değil öncelikle onu belirteyim yani bakkal değil orası istediğinizi gidip alıp versin yerini sorsanız tarif eder o kadar. İkincisi şokta yaşadığınız olayda da ne kadar baskı yapılıyor bi bilseniz böyle demezdiniz sanane demek yerine daha kibar uyarabilirsiniz biraz uzatmış ama yinede sanane demek çok yanlış. Bimdeki personel de biraz fevri davranmış ona bişey demiyorum ama sizde pek hoşgörülü gelmediniz bana. Sizin için demiyorum ama bazı insanlar çalışanlara köpekk muamelesi yapıyor.
(1,183 puan) tarafından
Bende çalıştım markette hemde 16 yasind apart time başladım ama kimsenin çocuğunun elinden ürün çekmedim kimseye illa al diye baskı yapmadım. Herşey müşteriyle bitmiyor.
(1,183 puan) tarafından
Ayrıca ben çalışırken ellerine kadar veriyirdum ürünü. Demekki  bizi iyi eziyorlarmis
(1,879 puan) tarafından
Ezmiyorşarmış siz kendinizi ezdirıyormuşsunuz valla ben oersonellerime ilk öğrettiğim şey müşteri yaşlı engelli vs olmadığı taktirde gidip ürünü vermeyin kada yanını etrafını boş bırakmayın diyorum. Bende kimsenin elinden ürün çekmedim ayrıca ona da dedim zaten fevri davranmış diye
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Hoşgörü ah hoşgörü 
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Ben müşteriyim siz getirin ne kız bimde şokta kasiyerin öyle hizmeti var mı şaşırdım :) şoktakilerde şu yanlarda çikolata oluyor onları dediğinde hayır yemiyoruz diyorum ısrar yok yani etse zaten eşim tersler herkesi bu işlerde zorla çalıştırıyorlar galiba hepsi ayrı bi surat bi laf banada kandilde kız aldıklarınızı kapı önünde dağıtmayın dedi bende izin mi almam gerekiyor dedim hayırda falan filan

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 149 göst.
+2 oy
5 cevap 124 göst.
0 oy
3 cevap 390 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mrntgraannsi (125 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,679 soru

24,075,731 cevap

330,912 kullanıcı

...