2 gün önce dışarı çıkmam lazım di ama griptim yanıma pecete almayı unutmusum yolumun üzerinde bim vardi geçerken alış hizursuzlandi bende bile grip ona 2 3 tane havuç bir şişe su birde küçük peçete almak istedim peceteler teklife vardı yani açıkmıştı paketler oğlum peceteyi merak edip bakmak istedi eline verdim kasadan geçerken kasiyer onun Tai satiadigini söyledi bende bırakalım dedim ama oğlum vermek istemedi ben orda bırakması için ikna etmeye çalışıyorum konuşuyorum oğlum peçete şuan onu alamayacağımizi anlatıyorum kasiyer kız bir yandan elinden çekiyor ben onu hadi diye 1 peceteyi çalacak değiliz o çekince oğlum bağırarak ağlamaya başladı. Tamam 1 paket alacahim dedim burakin dedim getirim dedi oğlumu bırakamam ben müşteriyim siz getirin dedim. Ordan onlari aldık çıktık. Bugünde şok personeli kasa arkası ürün almak istermisiniz diye sordu hayır dedim bir tane alın yok şampuan var yok yumuşatıcı var falan diye saydı ihtiyacım yok dedim. Lütfen dedi en sonunda ısrar etmesin diye paraam yok dedim ne kadarıniz var diye soruyor. Sanane dedim almak istemiyorum bu kadar basit yani. İhtiyacım olsa onlar sormadan alıyorum yani. Sırada birsuru insan var. Benim ne kadar param var diye soruyor.
Market çalışaniyim ben de. İlk market hırsızlık önlemi için yapmış çünkü ürün isteyip seni kasadan çıkarıp elindeki ürünü alıp çıkan çok oluyor.
1,495,061 soru
24,424,520 cevap
351,805 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın