0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Kizlar hatırlarsınız kaynanam bana iftira attiydi onun evinden plastik kap falan calmisim 1 hafta falan oldu görüşmüyorum ne arıyorum nede o beni ario kaynanam kayinpeder beni heryersen engellemisler :D sanki engellemeseler onlara yalvarxam nolur konuşalım diye :) walla üzerimde baskı varmks onu farkettim nereesin banu nereye gittin banu hep böyleydi esim üzülüyor ama benim umrumda degil çünkü o da zamanında beni çok üzdü sen görüş ailenle benm onlarla asla konuşmam dedim dua ediyorum sadece Allaha havale ettim evde.mereye soktuysa bulsun kaplari 

6 Cevaplar

0 oy
(163,453 puan) tarafından

o altin isi noldi sizin

(1,243 puan) tarafından
Bizim altin değil canım tupperware malzemeler vae onlari calmisim ben :))
(163,453 puan) tarafından
biri vardi ya kaynana ceuregimi aldi demis kocasi fotoyla kuyumcularami ne gitcekti oni sen sandim
(1,243 puan) tarafından
Yok o ben değilim:)
tarafından
Kanki karistiriyorsun sjjsjs❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kafan rahatlamıştır işte ne güzel sjsjsjsj
(1,243 puan) tarafından
Hemde nasil anlatamam kimseye hesap vermiyorum :) bide beni engellemeleri yokmu ohhh :))
tarafından
Hiç sesini çıkarıp hatırlatma kendini Sjsjsj
(1,243 puan) tarafından
Tabiki :)
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin canım ne güzel işte eşin de görüşür tabi anne baba atsa atamaz satsa satamaz
(1,243 puan) tarafından
Aynen  canim ona karışmıyorum walla :)
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Enn guzeli kiz :))
(1,243 puan) tarafından
Aynenn canim :))
0 oy
(123 puan) tarafından
Ahhhh keşke kötüleri bizi üzenleri tamamen hep hayatımızdan çıkarsak kısacık hayatımız var onu da başkaları yüzünden mahvediyoruz....
(1,243 puan) tarafından
Canim 6 senelik evliyim bildiğin agzima s.ctilar bu zamana kadar karsilik vermedim ses etmedim ama bu son kozu oldu kestim görüşmeyi umrumda degil keske bastan silip atsaymisim diyorum dediğin givi hayat gervekten cok kısa değmez boyle insanlara

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 210 göst.
28 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kizmaaskim (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
3 cevap 380 göst.
0 oy
10 cevap 786 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler