0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,743 puan) tarafından
Oğlum 11 aylık ilk kez hasta oldu. Çok acemiyiz. Geçen gece hastanede sabahladık. Ama şu an öksürükten uyuyamıyor yavrum. Çok yoğun bi öksürük nasıl tedavi edebiliriz. Siz neler yapıyorsunuz lütfen bi akıl verin.

5 Cevaplar

0 oy
(2,743 puan) tarafından
Doktorumuz nebülizatör verdi. Bizim ilçede bulamadık yarın başka bir ilçeye gitcez almak için 
-Reklam-
0 oy
(3,729 puan) tarafından
Bi ilac verdi hic bir faydasini gormedim, limonlu ihlamur veiyorum 4. Gūne gircez azaliyor gibi 
(2,743 puan) tarafından
Çok uğraştım ıhlamur için içmiyor. Kokusunu alıyor kafasını çeviriyor
(3,729 puan) tarafından
Bizimde  oyle ama mecbur veriyorum, zaten  1 haftadir  butun yedigi seyleri birakti  sadece anne sutu iciyor istah da kapandi iyice sūzūldū :/   bizimide 11 aylik
(2,743 puan) tarafından
Bize yatış verdi doktorumuz 2 gün hastanedeyiz ilerliyor dedi. Çünkü ne yemek yiyor ne ilaç içiyor. Hiçbir şey yok. O yüzden tedavi edemiyorum evde. :(
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ben şurup kullandım başgaö söktürücü daha yeni yeni bitiyor 3.haftam
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ben tereyağı pekmez limon karışımı yapıp kaynattim ama limon iki üç damla tek koydum. Bebeğim o zaman 8 aylık falandi bı çay kaşığı verdim. Üzerine bı oksurdu ödüm koptu boğuluyor sandım. Balgamlı kustu. Ne balgam varsa hepsini çıkardı. Şimdi 19 aylik öksürük olunca yine veriyorum. Bu sefer kusturmuyor ama yumuşatıyor geçiriyor.  Kusmasinin nedeni büyük ihtimal fazla limon sıkmamdi. 
(2,743 puan) tarafından
Tesekkur ederim dotkorumuz yatış verdi hastanedeyiz 2 gün
0 oy
tarafından
Ayağının altına sarımsaklı zeytinyağı kürü yap netten bakabilirsin....

Birde tekrar ayağının altına mor soğanı yuvarlak kesip birini parmak kısmına birini topuk kısmına koyup çorabını giydir uyurken yap bunları daha faydalı ateş gibi olucak ayakları hatta rahatlıcak
(2,743 puan) tarafından
Teşekkür ederim onu denemiştim. Doktorumuz yatış verdi 2 gün hastanedeyiz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
1 cevap 101 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.

Kategoriler

1,468,687 soru

24,062,262 cevap

330,188 kullanıcı

...